Kolarov i Krstičić (©MN Press)
Kolarov i Krstičić (©MN Press)

Jedna bomba odjeknula Marakanom, dve su pred detonacijom: Kolarov i Krstičić blizu potpisa

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.05.21. | 09:00

Crvena zvezda uskoro bi mogla da dobije još dva zvučna pojačanja

Dolazak Aleksandra Dragovića u Crvenu zvezdu jedan je od najvećih transfera u istoriji domaćeg fudbala, ali na stadionu Rajko Mitić tek je početak projekta stvaranja "drim-tima" za povratak u Ligu šampiona posle sezone u Ligi Evrope.

U planu su Aleksandar Kolarov i Nenad Krstičić, a po pisanju Sportskog žurnala, potpisi su veoma blizu.

Izabrane vesti

Iskusni levi bek završio je saradnju sa Interom posle proslave titule i navodno već dogovorio sve detalje sa direktorskim tandemom crveno-belih Terzić - Mrkela i trenerom Dejanom Stankovićem, pa se samo čeka da stavi paraf na ugovor po dolasku iz Italije, gde se trenutno oporavlja od operacije leđa.

Kolarov bi za takmičarski fudbal trebalo da bude spreman od avgusta, taman za najbitnije utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona. Iza sebe nema dobru sezonu, jer je upisao tek 11 nastupa za Inter, ali i pored toga veruju na Marakani da bi 35-godišnji defanzivac svojim iskustvom bio od ogromnog značaja za tim. Pitanje je samo da li će se za minutažu boriti sa prethodnih godina nezamenjivim Milanom Rodićem ili će Zvezda potražiti još jednog levog beka posle zasićenja nekadašnjeg defanzivca Zenita i molbe da mu se dozvoli odlazak.

Kada je reč o Krstičiću, Žurnal piše da je 30-godišnji vezista dogovorio rastanak sa AEK-om i očekuje da to postane zvanično, odnosno da čim naplati novac koji mu se duguje dođe u Ljutice Bogdana 1a da po drugi put u karijeri zaduži opremu Crvene zvezde. Jedan od kreatora igre kod Vladana Milojevića na putu povratka kluba u evropska takmičenja uživo je gledao pobedu nad Partizanom u finalu kupa i dodatno rasplamsao nadanja navijača crveno-belih o svom povratku u klub.

Dugo se pominjao i dolazak Aleksandra Prijovića, međutim, korpulentni golgeter i dalje je igrač Al Itihada i neizvesno je hoće li ovog leta put Beograda. Po saznanjima beogradskog lista, situacija je komplikovana, ali su u Zvezdi optimisti.



tagovi

Aleksandar KolarovNenad KrstičićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara