Komentari na vest

Jednom Tobdžija, uvek Tobdžija: Ozil se naslađuje mukama Totenhema

B

Boban Božović II

pre 5 meseci

Jako je bitno šta bivši precenjeni igrač misli. Kao da se javila baba sa pijace da i ona kaže nešto
m

mrkiiiiiuiu

pre 5 meseci

kakav je ovo mađioničar bio... kakav pregled... prava desetka, nešto što u modernom fudbalu više teško da postoji. šteta što nije hteo da igra za svoj narod, za Tursku... neslavan kraj je imao ali igrač za pamćenje
b

brrrrrrrrr

pre 5 meseci

Umesto ato bode klub za koji nije igrao bolje da je vodio racuna o sebi najjgore pojacanne Feberbace sigurno u poslednjih 20 god a velika plata.
И

И

pre 5 meseci

Madjioničar u smislu pregleda igre i tehnike sa loptom da. U svemu ostalom žestoko precenjen. Ne trči, ne igra odbranu, ne vrši presing, ne ulazi u duel, spor, desnu nogu koristi za trčanje. Loš primer kako na terenu, tako i van terena. Koristan samo u nekom posebnom sistemu da ima 10 radilica oko njega koje trče za njega, kao što je bila Nemačka 2014-te. Svi su mnogo trčali, a on je služio da ih poveže. U svakom drugom sistemu veća šteta nego korist, utakmice sa njim na terenu su bile jako atraktivne jer je njegov tim davao dosta golova, ali svaki tim mu je i primao rekordan broj golova. Špicevi su cvetali, ali je odbrana ostajala na vetrometini. Da je igrao 30-ak godina ranije više bi napravio, za moderan fudbal nije kao ličnost.