Jevtić menja klub, na redu je Rusija

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.01.20. | 16:28

Leh će dobiti minimalno obeštećenje

Kako pišu ruski mediji, Darko Jevtić će uskoro napustiti Leh iz Poznanja i karijeru nastaviti u Rusiji. Naime, jako blizu njegovog potpisa je Rubin iz Kazanja.

Taj tim koji trenira Leonid Slucki je nadomak potpisa švajcarskog veziste srpskog porekla Darka Jevtića iz Leha. Obeštećenje će biti minimalno jer Jevtiću na kraju sezone ističe ugovor sa klubom iz Poznanja. 

Izabrane vesti

Jevtić je već bio najavio da će napustiti klub iz Poznanja, a sada se ispostavilo da će se to uskoro dogoditi. Posle šest godina igranja u Poljskoj, sada će Jevtić otići u Rusiju.

Ruski mediji ističu da Jevtić radi medicinske preglede u Rubinu posle čega će potpisati ugovor sa novim klubom. Biće to prilična promena za njega jer napušta klub u koji je stigao u julu 2014. godine.

Odigrao je za ovaj klub 192 utakmice, dao je 37 golova i imao je 43 asistencije. Sa ovim timom iz Poljske osvojio je jednu ligu i Superkup. Ove sezone je igrao na 19 utakmica. Kao kapiten je postigao šest golova i imao je pet asistencija.

Rubin Kazanj je trenutno 13. u ruskoj Premijer ligi, a Jevtić bi ovog klubu trebalo da se pridruži već ove zime.
Ovo je moja poslednja sezona u Lehu i ispoštovaću ga do kraja. Žao mi je, ali ovde sam šest godina i osećam se dobro u Poznanju, ali vreme je za promenu. Videću gde ću kada dođe leto“, rekao je Jevtić pre neki dan, a izgleda da će do rastanka doći i pre nego što je sam očekivao.

Posle Poljske, Rusija ga čeka...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara