Milan Jevtović (©mozzartsport.com)
Milan Jevtović (©mozzartsport.com)

Jevtović u Arhusu, Zvezdi 25 odsto od narednog transfera

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.07.20. | 16:19

Zvanično je

Možemo da pričamo o tome da li je dobio pravu šansu da pokaže šta zna ili je Crvena zvezda očekivala previše od igrača koji nije imao kontinuitet u Ljutice Bogdana, ali kad je već situacija bila takva rastanak je bio čini se najbolje rešenje za obe strane. Milan Jevtović od danas više nije igrač crveno-belih, pošto je zadužio opremu Arhusa.

Brzonogi krilni fudbaler je sa danskim klubom potpisao ugovor na četiri godine, pošto mu je Zvezda dozvolila da se bez obeštećenja preseli na sever Evrope.

Izabrane vesti

Srpski šampion bi ipak mogao da dobije kakvu-takvu finansijsku korist od ovog posla, pošto je zadržao za sebe 25 odsto od naredog Jevtovićevog transfera. Neće to svakako biti posebno veliki novac, ali nikad se ne zna.

Primera radi, prošle sezone je vezista Jens Stage iz Arhusa otišao u Kopenhagen za 2.000.000 evra, sezonu ranije je naš golman Aleksandar Jovanović prešao u špansku Uesku za 1.000.000.

Mada, taman i da Jevtović „pomahita“ u Arhusu treba imati na umu da će teško toliki podići cenu pre sledećeg leta, a tad će mu biti već 28 godina. Kažemo „već“ ne zato što će tada biti star za ozbiljan fudbal, no zbog toga što se u tim godinama iz kluba kakav je Arhus teško ide za ozbiljan novac.

Kako bilo, nova šansa za Jevtovića, u Norveškoj se dobro osećao, najbolje partije je pružao baš u Bodeu, pa posle i Rozenborgu, možda mu sada i Danska „legne“.

 


tagovi

Milan Jevtović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara