Jokanov mali u Totenhemu za 22.500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.19. | 16:35

Transfer će biti potvrđen u narednih dan ili dva

Treće pojačanje u Totenhemu ovog leta biće - Rajan Sesenjon!

Posle Tangija Ndombelea za koga je iskeširana rekordna suma novca i talentovanog krilnog napadača Lidsa Džeka Klarka, Totenhem će odrešiti kesu za još jednog nadarenog engleskog fudbalera i tako ojačati levu stranu terena. Momak kome je Slaviša Jokanović svojevremeno pružio ogromnu šansu i usmerio njegov razvoj na pozicijama kraj leve aut-linije u nešto ofanzivnijoj ulozi trebalo bi u narednih dan ili dva da postane novi član Pevaca za sumu od 22.500.000 evra, plus bonusi. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak, 22. jul

Sesenjon je ušao u poslednju godinu ugovora, a kako nema nameru da produži saradnju s obzirom da je Fulam ispao u Čempionšip, može se reći da je Totenhem na pragu da pobedi jaku konkurenciju u vidu Mančester junajteda, Real Madrida i Juventusa. Uprkos velikom interesovanju, Sesenjon je od početka želeo u Totenhem, jer želi da sarađuje sa Mauricijem Poketinom i veruje da će kod njega najviše napredovati. 

Britanski Telegraf tvrdi da bi Fulam iskoristio taj novac da uzme dvojicu fudbalera Totenhema. Pre svega mladog vezistu Džoša Onomu, a možda čak i Žorž Kevina Nkudua. Nije, međutim, poznato da li će Totenhem možda ponuditi ugovore dvojice fudbalera u paketu za Sesenjonov potpis ili će to ipak biti odvojeni poslovi, ali renomirani dnevnik tvrdi da će ceo posao oko prelaska engleskog reprezentativca u susedstvo biti završeno jako brzo. Onona i Nkudu su izostavljeni iz sastava koji je otputovao u Aziju na predsezonsku turneju, tako da imaju dozvolu Mauricija Poketina da pronađu nove klubove. 

Posle Sesenjona Totenhem do kraja prelaznog roka 8. avgusta želi još jedno veliko pojačanje, a to bi mogao da bude ili Đovani lo Selso iz Betisa ili Nikolo Zaniolo iz Rome. Pominjao se čak i povratak Gereta Bejla, ali s Sesenjonovim potpisom ta opcija definitivno otpada.

Totenhem će u novoj sezoni izgledati vrlo interesantno...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara