©Reuters
©Reuters

Još je klasa od napadača: Dzjuba potpisuje novi ugovor, za dve godine može da zaradi 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.05.23. | 15:55

Iskusni špic golgeterski ponovo eksplodirao u Lokomotivi, pa će za to biti nagrađen produžetkom saradnje

Nekoliko meseci nije imao klub, a onda je u martu došao u Lokomotivu i potvrdio napadačka klasu i u 35. godini života. Artjom Dzujuba je za dva meseca zabeležio devet nastupa i postigao osam golova za moskovski klub, pa je dobio ponudu za produžetak saradnje.

Kako piše tamošnji novinar, Ivan Karpov, Dzjuba će danas potpisati novi ugovor Lokomotivom. Na stolu je jednogodišnja saradnja, sa opcijom produžetka na još godinu dana. Dzjubina plata bi iznosila 1.400.000 evra, a ukoliko uspe da ostvari bonuse na osnovu učinka na terenu i postigne određeni broj golova, Dzjuba bi automatski aktivirao produžetak saradnje. Sa bonusima i produžetkom ugovora, za dve godine bi mogao da inkasira do 3.000.000 evra.

Izabrane vesti

Dzjuba je stasao u Spartaku iz Mosvke, za koji je kao profesionalac nastupao od 2006. do 2015. godine. U međuvremenu je išao na pozajmice u Tom i Rostov, a 2015. godine je prešao u Zenit i tamo ostao do avgusta prošle godine.

Artjom je prošlog leta bio jedna od glavnih meta Crvene zvezde, ali iskusni golgeter nije pokazao preveliko intereosvanje za dolazak u srpski fudbal, pa je otišao u tursku Adanu. Ipak, tamo je igrao prilično skromno, pa je u Turskoj ostao samo do novembra. Golgeterski je ponovo eksplodirao u Lokomotivi i pokazao da još uvek ima šta da pruži kada je u pitanju profesionalni fudbal.


tagovi

Artjom Dzjuba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara