Zakarija Labjad (©Reuters)
Zakarija Labjad (©Reuters)

Još jedan igrač Ajaksa ima problem sa zakonom: Zakarija Labjad pod istragom za fizički napad

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.10.21. | 17:54

Igrač Kopljanika navodno napao izvođača radova na njegovoj vili

Čudne se stvari dešavaju u Ajaksu u poslednje vreme. Kvinsi Promes je bio pod istragom zbog napada nožem, golman Andre Onana je suspendovan zbog dopinga, a sada se na udaru policije našao i Zakarija Labjad.

Fudbaler Ajaksa nije prisustvovao poslednjem treningu zato što je bio na saslušanju u policiji zbog optužbe da je fizički napao čoveka čija je firma izvodila radove na vili marokanskog fudbalera u oblasti Hoji, nedaleko od Amsterdama.

Izabrane vesti

Kako pišu holandski mediji, sukob je počeo u leto 2020. godine kada je Labjad nezadovoljan radovima na vili, za koje je tvrdio da su odrađeni ispod dogovorenog kvaliteta, odbio da plati troškove. Gazda firme koja je radove izvodila je više puta pokušao da zakaže susret sa Marokancem, ali ga je ovaj izbegavao.

Kulminacija sukoba se dogodila 5. jula prošle godine, kada je neimenovani biznismen došao na vrata Labjadove kuće. E, sad tu nastaje zvrčka: fudbaler je rekao da se osetio ugroženim, jer je „uterivač dugova“ lupao po vratima i prozorima, dok taj čovek ima drugu priču, po kojoj je cela šira porodica Labjad izašla ispred vrata, a Zakarija mu je tokom verbalnog sukoba zavrnuo ruku. I tvrdi da se sve to vidi na sigurnosnim kamerama.

Policija je najzad došla do tih snimaka, koje je neko bio izgubio ili uništio tokom istrage i zbog svega je pozvala Labjada na saslušanje. U međuvremenu su obe sukobljene strane tužile jedna drugu.

U Ajaksu nisu želeli da ulaze u detalje.

Svesni smo situacije, ali nećemo je komentarisati“, rekao je Mijel Brinhujs, portparol Ajaksa.


tagovi

AjaksZakarija Labjad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara