Komentari na vest

Još jedan italijanski klub želi Dejana Stankovića

H

Hc

pre preko 2 godine

I to sve pred važnom utakmicom sa Bragom....napunice nas..i ode Deki sa razlogom....biće nam lakše.
T

Taribk

pre preko 2 godine

Pa zar nije prelomio da ostaje?!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

To je bilo za Sampdoriju.
K

Karma

pre preko 2 godine

Da li to znaci da vlasnik/predsednik Udinezea ide iza resetaka sutra?
A

Apatrid

pre preko 2 godine

Očigledno je da Stanković ide, što ne treba posebno da brine komšije zvezdaše. Uspeh nije njegov već naređen odozgo, prema tome laganih još par titula do kazne i beogradske lige. Nijedan trener tu ništa posebno nije doneo. Čak ni onaj čobanin iz Čukaričkog. To se vidi po transferima i nezainteresovanošću drugih da pazare u Zvezdi već dugih 5 godina. Stanković jednostavno ide jer zna da na proleće gubi u prvom dvomeču a trener u porazu nikom nije interesantan. S obzirom da je čitavu karijeru gledao samo sebe (npr. nikada ništa nije uradio u reprezentaciji jer ga je bilo briga) on će prihvatiti lagano bilo šta u Italiji a posebno Udineze nema šanse da odbije. Tako da, dolazi Miloje doktor a to će da vas uteši. Šta da radim kada ne čitate između redova.
S

Sve je laz

pre preko 2 godine

NECE DEKI NIGDE,DZABA SPINUJETE PRED BRAGU DA BI STE DESTABILIZOVALI KLUB,NECE VAM USPETI!
M

Mop

pre preko 2 godine

Manje vina manje vina. Ko ti destabilizuje klub. Ako neko napiše da su iz protivničke ekipe igrači povredjeni, ako se nešto piše o Partizanu, ako Partizan pobedi, ako Deki ide sve to da se radi sistematski protiv vas. Videćeš kad ode Madjija šta znači destabilizovati klub.
H

Hannibal

pre preko 2 godine

Malo stariji čitaoci, u koje i sam spadam, setiće se kako su ovakvi bombastični tekstovi punili svetsku štampu u maju 1991., pred finale Kupa Šampiona. Odjednom je Prosinečki odlazio tamo, Savićević 'vamo, a sve u cilju da se Zvezda destabilizuje pred najbitniju utakmicu u istoriji. Zašto se sada nešto slično ponavlja, ne mogu i ne želim da razumem! Ljudi, gospodo novinari i slični, pustite da se u miru odigra utakmica protiv Brage! Posle, nek Dejan bira da li će ići ili ostati, uprava nek ga zadržava ili dovodi zamenu...ali makar nas, prave Zvezdaše, pustite da se radujemo utakmici sezone, pa i da strepimo za ishod! Ni meni Terza i Mrkela nisu najsimpatičniji ljudi na svetu, ali ova Zvezda ima istorijsku priliku da se domogne osmine finala velikog evropskog takmičenja! To je dobro za fudbal uopšte, čak i ako ne navijate za Zvezdu, tako da - hajde da se prestane sa špekulacijama dok se utakmica ne završi, ok? Katai, Borjan, Ben, Kanga, Ivanić i drugovi to zaslužuju, makar zbog truda koji su uložili i znoja koji su prolili...
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Bravo!!!
E

E moj cigo

pre preko 2 godine

Znaci italijani spinuju pred Bragu :) :) :)
p

podesen

pre preko 2 godine

Grebe Deki i rukama i nogama da ode ali ga ovi vuku da ostane.Samo pametan zeli da iskoci sto pre iz voza dok isti ne stane na stanicu .Debelo se nesto valja u zvezdi.
b

brale

pre preko 2 godine

e vala bas si podesen....samo pametan zelibda iskoci iz voza pre nego sto stane??? da si napisao da skoci sa broda koji tone pa i da razumem,ali da iskoci iz voza pre nego stane 😂😂😂😂 bistro nema sta
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Gospodin Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače. Samo napred Gospodine Terziću. U INAT DUŠMANIMA.
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Totalno van pameti da dva dana pred utakmicu sezone se pisu ovakvi tekstovi. Ako vec pisu stranci( ako ih u opste oni pisu) zasto onda pisu nasi portali? Da li se to vec pravi nekakav alibi za eventualni neuspeh ili je mozda neka druga kuhinja u igri? Sve u svemu situacija mi se u opste ne svidja. Ako je doslo vreme za rastanak mislim da bi najbolje bilo sada na kraju polusezone jer u svakoj drugoj opciji bi ispali jako neozbiljan klub.
M

Mile led

pre preko 2 godine

S konja na magarca
T

Trener onako

pre preko 2 godine

Navijaci bas nikako....sve u svemu los spoj.
Z

Zvezdas!!!

pre preko 2 godine

Koliko pljuvacine i omalovazavanja prema sopstvenom treneru koji nam je doneo prolece u evropi i duplu krunu.... kakvi ste vi navijaci zvezde? Pa nikakvi... sram vas bilo...
9

951357

pre preko 2 godine

Bukvalno to isto pricam vec mesecima. Samo pljuvacina po treneru i igracima. Dosta vise, aman!
K

Kire Kiki Peyoski Struga Dzerzi

pre preko 2 godine

Dejan je veliki zvezdas i velicina. Ne bi on isao nigde ali oni ga zovu, traze... Sta ce? Mora se odazvati. Teska srca ali kad dolari zovu nema cile mile.
F

Floro Flores

pre preko 2 godine

Najbolje da Udineze preuzme Francesko Gvidolin, on je nekada i trenirao taj klub.
м

м11

pre preko 2 godine

Сви знају да остаје ...
G

GISKA 88

pre preko 2 godine

Robert Prosinecki,jedino pravo resenje!!! Sa njim smo igrali najlepsi fudbal,a imali tim ispod proseka...
P

Pirlo

pre preko 2 godine

Dzabe vam lep fudbal kad ne mozete da pobedite Surdulicu.
D

Dex911

pre preko 2 godine

Jes, igrali najlepsi fudbal a rezultati nikakvi. Ni titule, ni plasman u evropi, jedva tek poneka pobeda nad Partizanom.
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

Sad kad i predsednik Udinezea zavrsi u zatvoru hahaahha.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Stanković se za sada nije istakao,drugo je pitanje što je igrao dugo u Italiji pa ga znaju napravio je brojne kontakte itd.Slično kao i Mihajlović koji nije ništa posebno ali je dugo igrao.Uvek može da se nađe neki klub tipa BOLONJA UDINEZE BARI itd.Voleo bih da ga vidim u Italiji da vidim koliko može koliki su mu dometi.Mišljenja sam da nije veliki domet ali vreme će pokazati.
G

Go

pre preko 2 godine

Dometi kao I Mihini,puno priče,nikad ništa,prosečni klubovi....bolje prvi u selu,nego zadnji u gradu.
r

roter stern

pre preko 2 godine

deki i miha su osvojii u itaiji vise trofeja nego svi igraci partizana zajedno.
B

Barni

pre preko 2 godine

Ako ode Deki sad na zimu (nadam se da neće) Milijaš bi bio najbolje privremeno rešenje do leta pa ako se ispostavi da je dobar može i duže da ostane
A

Apu Nahasamapimapetilon

pre preko 2 godine

Najbolje da trener bude Bosko Djurovski ili Sinisa Gogic.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Ako ode mister Stankela, ja bi Boacija za trenera!!
a

axaxaxax

pre preko 2 godine

jbt svi se bore sad oko ovog ko da je ferguson licno hahhahaha a ne lik koji je drugi u srpskoj ligi trenutno!!! i pred ispadanjem iz lige evrope!! budimo realni malo za promenu! :)))
S

Stung

pre preko 2 godine

Prepoznat je kvalitet. Nema labavo.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Ako Milan veceras izgubi moguce da ide na San Siro.
D

Divno

pre preko 2 godine

Hahahahhahahahahhahhhahah
M

MMXXI

pre preko 2 godine

Bogami, ni Alegriju ne cveta cvece. Tipujem da je Stara Dama sledeci zainteresovani klub.
K

Kataklizma

pre preko 2 godine

Covek bi pomislio da je novi Murinjo koliko ga hvale.. Na kraju ce zavrsiti u Dubocici..
R

RedStar91

pre preko 2 godine

❤ Dejan Stankovic je veliko ime u svetu fudbala, pogotovo u Italiji. Kao igrac je tamo poznat pod nadimkom Il Drago (Zmaj), clan je kuce slavnih Intera i najtrofejniji srpski fudbaler svih vremena. Kao trener sa Zvezdom dva puta prosao grupnu fazu LE, osvojio rekordan broj bodova u grupi (11), bio vise nago ravnopravan velikom Milanu (u tom trenutku lideru Serie A), osvojio duplu krunu pobedivsi Partizan i u kupu i u prvenstvu, osvojio rekordan broj bodova (108) i titulu bez poraza... Deki ima potencijala da napravi lepu trenersku karijeru. Sigurno nije ni razmisljao da ode pred utakmicu sa Bragom, moze da pise i prica ko god sta hoce. Dejan je pre svega veliki covek i veliki Zvezdas. A da ce nekad nastaviti karijeru u nekoj jacoj ligi je vise nego logicno. Jer Deki je veliko ime u svetu fudbala, takvi su uvek na ceni.
S

Steve Gost

pre preko 2 godine

Pa sad bas najtrofejniji svih vremena...Bez razmisljanja na pamet mi pada Jugovic kao neko ko je osvojio za pocetak 2 LS...
@

@Steve Gost

pre preko 2 godine

DEJAN STANKOVIC 25 TROFEJA:Црвена звезда Првенство СР Југославије (1) : 1994/95. Куп СР Југославије (3) : 1994/95, 1995/96, 1996/97. Лацио Првенство Италије (1) : 1999/00. Куп Италије (1) : 1999/00. Суперкуп Италије (2) : 1998, 2000. Куп победника купова (1) : 1998/99. УЕФА суперкуп (1) : 1999. Интер Првенство Италије (5) : 2005/06, 2006/07, 2007/08, 2008/09, 2009/10. Куп Италије (4) : 2004/05, 2005/06, 2009/10, 2010/11. Суперкуп Италије (4) : 2005, 2006, 2008, 2010. Лига шампиона (1) : 2009/10. Светско првенство за клубове (1) : 2010. Црвена звезда VLADIMIR JUGOVIC 12 TROFEJA: Првенство Југославије: 1989/90, 1990/91, 1991/92. Лига шампиона: 1990/91. Интерконтинентални куп: 1991. Сампдорија Куп Италије: 1993/94. Јувентус Серија А: 1996/97. Лига шампиона: 1995/96. Интерконтинентални куп: 1996. УЕФА суперкуп: 1996. Лацио Куп Италије: 1997/98. Монако Лига куп: 2003.
S

Steve Gost

pre preko 2 godine

Pa dobro, pola trofeja sa Interom je zbog Kalcopolija gde su ima ili dodelili naknadno.
@

@Steve Gost

pre preko 2 godine

Samo jedan trofej a ne pola trofeja. Bolje se informisi.
g

gost111

pre preko 2 godine

Italija nije ceo svet
F

Familija

pre preko 2 godine

Stanković dok ne overi sa CRVENOM ZVEZDOM grupnu fazu lige šampiona neće nigde to je primarni cilj ostalo kako hoćete ali ovo je prioritet
G

Gx

pre preko 2 godine

Pisao sam ja čim dobije neku bilo koji ponudu iz Italije ode on....nas Deki veliki zvezdaš koji izjavio neki dan ostao bi do kraja života u zvezdi...i pisao svaka čast kao igrač je bio dobar,a nikakav trener je,došao kod nas da se uči ,i znao da će da uspe sa zvezdu prvak države i nešto malo više u Evropi,a ko nebi sa ovim igračima u našoj seoskoj ligi...
1

11

pre preko 2 godine

Deki je već dve godine u zvezdi što je dosta za standarde u našem fudbalu, pitam se da li ima klub u superligi koji u zadnje dve godine nije menjao trenera? Nažalost po zvezdu realno je da na leto preuzme neki slabiji italijanski klub a za nekoliko godina i inter.
ф

фк цз

pre preko 2 godine

ако оде Деки једино право решење је, овога ми крста, Лалат.....
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače. Samo napred Gospodine Terziću. U INAT DUŠMANIMA.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@NAJVEĆI BOT IKADA. Evo ja sam DUŠMANIN, ali nedozvoljavam da se čerupa i gura u propast klub koji volim. A ti se zapitaj koga braniš, i da li je to vredno sendviča.
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Ajde uozbiljite se. Deki nikakav fudbal nije prikazao da bi ga uzeo bilo koji italijanski klub. Pritom njegov temperament kao trenera, ne bi nikako dobro prosao sa italijanskim sudijama. Mi dobijamo na individualni kvalitet, a nikakvu uigranu akciju nemamo. Prekid vise ne postoji, odbrana kod prekida takodje, nit smo defanzivni, nit ofanzivni. A lupajte minuse, jer ste terzini botovi.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

A ako deki ode ipak u neki italijanski klub? Sta ces onda ? Brisati komentar ili nastaviti lupati kuci dok sedis u fotelji
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Biti srecniji od tebe verovatno. To sto vama cim neko napise komentar sa kojim se ne slazete znaci da taj neko mrzi sve, to je vas problem. Deki je meni omiljeni srpski sportista ikad, da omiljeniji i od Novaka. Kao fudbaler je bio odlican, kupovao njegove dresove, isao cak jednom u Milano da bih gledao uzivo Inter. Ali je ovo moje misljenje i nisam primetio da je ijedan tekst gde se decidirano pise o nekoj Dekijevoj taktici, promeni koju je doneo timu ili bilo sta. Ako nekog volimo, ne mora da znaci sve sto radi da je najbolje.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Druze,ne mrzim nikoga i nema sta ja da slazem ili ne..Svako ima pravo da iznese misljenje..Ali ti si gore napisao kao da si siguran sto posto...Ja sam ti samo napisao sta ako se ipak desi to sto si ti rekao da nema sanse..
P

Pobeda je resenje

pre preko 2 godine

Realno ako ode u Udineze od domacih trenera nijedan nije za Zvezdu.To znaci da bi Zvezda trebala da se okrene strancu a neko ko bi mogao da se kontaktira je trener Frajburga koji ove godine igra dobar fudbal u Bundesligi.Mislim da nije tolko poznato ime i da Zvezda proba da ga dovede ili nekog slicnog.Inace srecno komsije i da pobedite u cetvrtak Bragu kao i mi Anortozis.

Mr 007

pre preko 2 godine

@Pobeda je resenje,odlicnog trenera si naveo,samo nisi razmisljao da niko ne bi presao iz Bundeslige u Ping Pong ligu,pa makar bio u pitanju i njen sampion.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Latino sapunica se nastavlja... Jel gazda Udinezea uhapšen, ili tek treba. Sledeća vest sutra, traži ga Inter. Juče ste preneli da definitivno ostaje do kraja ugovora. Ko ovde koga...
b

bugiber

pre preko 2 godine

Svaki dan novii klub , svi se otimaju oko Dekija....Na kraju ce potpisati za Catanzaro.

Boka123

pre preko 2 godine

stvarno je realno da ode na kraju sezone, a ja se ne bih bunio ukoliko bi doveli adekvatnu zamenu