Još jedan klub zainteresovan za Ninkovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.01.20. | 17:24

Sada je i Salernitana u igri, inače klub povezan sa Laciom preko gazde Lotita

Nikako da se iskristališe slika i da odgovor gde će Nikola Ninković igrati naredne sezone bude bliži. On je svojim dobrim igrama privukao pažnju Barija, ali je ponuda od 1.700.000 evra odbijena. Međutim, sada se pojavio novi pratilac, a to je Salernitana.

Iako je Askoli napravio zid i rekao da procenjuje srpskog igrača na 5.000.000 evra, drugoligaš Salernitana se raspituje za Ninkovića. Kako piše Korijere delo Sport, Askoli bi mogao da proda Ninkovića, posebno u vidu da je doveo portugalskog vezistu Dioga Kosta Pinta.

Izabrane vesti

Bariju je odbijena zvanična ponuda, a videćemo koliko može Salernitana na čijoj klupi sedi Đan Pjero Ventura koji se nije proslavio na klupi reprezentacije Italije i sada radi u Seriji B.

Salernitana je u potrazi za pojačanjem na sredini terena. Ninković je jedno ime koje se povezuje sa Salernitanom, a pominje se i Andre Anderson koji je već nosio dres ovog kluba.

Ninković bi tako došao u vezu i sa Laciom jer je gazda Klaudio Lotito vlasnik i Salernitane.

Srpski fudbaler je ove sezone na 15 prvenstvenih utakmica postigao četiri gola i zabeležio čak šest asistencija, što je odmah skrenulo pažnju da je reč o igraču koji je iznad ranga takmičenja u kom se nalazi njegov Askoli.

Pored interesovanja Barija, Ninković je ove zime privukao pažnju i nemačke Herte i Al-Vasla iz Dubaija, tako da videćemo da li će se oni ponudom približiti toj sumi od 5.000.000 evra.

Nekako Salernitana ne deluje kao tim koji će izdvojiti toliki novac.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara