Petar Petrović (©MN Press)
Petar Petrović (©MN Press)

Još jedan Partizanov biser ode za 'dž'? Petar Petrović koracima Matije Popovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.04.24. | 20:21

Mladi štoper, za kojeg se navodno interesuju brojni italijanski klubovi, prema navodima sa Čizme neće potpisati ugovor sa crno-belima

Samo u poslednjih nekoliko meseci Partizan je ostao bez dvojice talentovanih fudbalera, ne uspevši da njihov talenat unovči kako je planirao.

Vanju Vlahovića letos je prodao Atalanti za svega 500.000 evra, Matiju Popovića, koji je zimus potpisao za Moncu, izgubio bez centa obeštećenja, a putem pomenute dvojice mogao bi uskoro da krene još jedan fudbaler ponikao u omladinskoj školi crno-belih - Petar Petrović.

Izabrane vesti

Kako piše italijanski novinar Lorenco Lepore, momak iz 'klase 2005' interesantan je brojnim klubovima iz Čizme. Prema njegovim saznanjima, među zainteresovanim timovima su Fjorentina, Verona, Udineze i Atalanta, koji su navodno slali i skaute tokom aktuelne sezone da na delu vide 18-godišnjeg štopera Partizana.

Pomenuti izvor ističe da Petrović neće potpisati ugovor sa crno-belima, te da će kao slobodan igrač moći da napusti Humsku već na leto, a njegov agent navodno je prethodnih nedelja putovao u Italiju gde se sastao sa nekoliko neimenovanih timova.

Petrović je odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima ove sezone, 19 u Omladinskoj ligi Srbije i još četiri u Ligi šampiona za mlade, a upisao je i pet golova i dve asistencije. Za prvi tim crno-belih još nije debitovao. Kako stvari stoje - ni neće.


tagovi

FK PartizanPetar Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara