Filip Malbašić u dresu Vojvodine
Filip Malbašić u dresu Vojvodine

Još jedan Srbin ide u Tursku – na pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.06.21. | 11:32

Kadiz želi da se reši Filipa Malbašića

Dugo već nekadašnji krilni napadač Partizana, Rada i Vojvodine Filip Malbašić egzistira u Španiji. Bilo je tu i svetlih momenata, naročito dok je branio boje Tenerifa. Prethodnu sezonu rođeni Beograđanin je proveo u Kadizu i nije se proslavio.

Istina, odigrao je Malbašić 28 utakmica i upisao dve asistencije, ali nije ubedio trenera Alvara Serveru da može da bude od koristi u narednom periodu. Malbašić ima ugovor sa Kadizom do 2023. godine (plaćen je milion evra), ali uskoro bi mogao da promeni sredinu.

Izabrane vesti

Španska štampa piše da će Malbašić vrlo brzo otići na pozajmicu. I to u redove jednog turskog superligaša. Na taj način nastaviće seobu igrača sa ovdašnjeg podneblja u Tursku. Ugovor sa Alanjom nedavno je potpisao Nemanja Milunović, dok je Aleksandar Pešić predstavljen kao pojačanje Karagurmuka.

Posle perioda afirmacije u Radu, Filip Malbašić je otišao u Hofenhajm. Međutim, nije se naigrao u nemačkom klubu, koji ga je slao po pozajmicama. Pokušao je da oživi karijeru u Partizanu i Lehiji iz Gdanjska, da bi posle Vojvodine četiri prethodne sezone proveo u Španiji.


tagovi

Filip Malbašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara