Još jedna majstorija! Radonjić je mogao da bude lek za Škotsku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.11.20. | 21:04

Pre meča sa Mađarskom vladalo je mišljenje da se brzo krilo ne uklapa u ovaj sistem igre reprezentacije Srbije, ali se ispostavilo da nije tako

Kakva forma Nemanje Radonjića! Nakon majstorije u Budimpešti protiv Mađarske, napadač Olimpika iz Marselja je zablistao i protiv Rusije na stadionu Rajko Mitić.

Ovoga puta brzonogo krilo je sa desne strane ušlo u sredinu, a onda opalilo levicom ka golu Giljermea. Lopta je zakačila Kuzjaeva i završila u rašljama ruskog gola.

Izabrane vesti

Posle svega što je viđeno u poslednja dva meča dolazi se do jasnog zaključka da je Radonjić mogao da bude ozbiljan adut Orlova i u ključnoj utakmici ove jeseni protiv Škotke. Pre meča sa Mađarskom je vladalo mišljenje da se on ne uklapa u ovaj sistem igre reprezentacije Srbije, ali se ispostavilo da nije tako.

Radonjić je meč sa Škotskom presedeo na klupi za rezervne igrače, a nije dobio šansu čak ni onda kada je Orlovima bio neophodan još jedan ofanzivan igrač. Na nesreću večeras se povredio u 25. minutu, baš onda kada su Orlovi pogodili sa 2:0 preko Luke Jovića, a posle novog odličnog centaršuta Filipa Mladenovića, koji je takođe u ova dva meča nametnuo stručnom štabu državnog tima.



tagovi

Nemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara