Nenad Mijailović (© Star sport)
Nenad Mijailović (© Star sport)

Još jedna promena u Pančevu, šesti trener za 14 meseci: Mijailović umesto Linte

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.10.23. | 18:39

Doskorašnji strateg Kolubare stiže u Železničar

Prošlo je 11. kolo, a već je registrovano šest promena trenera u Mozzart Bet Superligi. Poslednja u Pančevu, druga od početka sezone.

Usled loših rezultata, novajlija u elitnom rangu se rastao sa Aleksandrom Lintom, a na njegovo mesto će sesti Nenad Mijailović. Doskorašnji stratet Kolubare se u utorak pozdravio sa igračima u Lazarevcu i predočio im da će karijeru nastaviti u elitnom rangu, prvi put otkako se bavi trenerskim poslom.

Izabrane vesti

Mijailović će biti već treći šef stručnoig štaba popularne „dizelke“ u aktuelnom prvenstvu. Počeo je Predrag Rogan, ali se zadržao samo četiri utakmice, posle njega je poverenje ukazano Linti, koji iz šest mečeva nije pobedio ni u jednom, pa je rukovodstvo reagovalo rokadom. Još jednom, što znači da će Železničar imati šestog trenera u poslednjih 14 meseci koliko je prošlo otkako je počelo prethodno prvenstvo u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije. Tad je počeo Igor Savić (sadašnji trener lučanske Mladosti), nastavio Tomislav Sivić, a posao dovršio Vladimir Gaćinović, posle čega je vrteška nastavljena izborima Rogana i Linte.

Sad će na klupu Mijailović, koji se preporučio dobrim utiskom u OFK Vršcu, baš u prethodnoj sezoni kad je igrao isto takmičenje kao Železničar, na početku ovog šampionata Srbije radio je u Novom Pazaru kao saradnik Dragana Aničića, posle čega je dobio posao u Kolubari, da bi se Rudare predvodio na sedam utakmica.

U narednoj, protiv još jednog debitanta, IMT-a, probaće da poboljša igru i rezultate Železničara, koji je na premijeru slavio u Kruševcu, a u narednih osam utakmica osvojio još samo bod kad je igrao 2:2 sa Čukaričkim.

Od početka sezone trenere su menjali još Vojvodina, Čukarički, Novi Pazar i Radničkji 1923.




tagovi

Železničar PančevoAleksandar LintaNenad MijailovićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara