Printscreen
Printscreen

Još jedna sušna sezona za Fener: Kajzeri sa igračem manje slavio golom u nadoknadi

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.02.22. | 21:08

Istanbulski tim eliminisan iz Kupa

Za Fenerbahče će i aktuelna sezona biti sušna. Kako posle 24 kola zaostaje okruglo 20 bodova za prvoplasiranim Trabzonom, istanbulski velikan titulu u prvenstvu može samo da sanja, a od večeras može da zaboravi i na trofej u Kupu. Ekipa Ismaila Kartala eliminisana je iz najmasovnijeg takmičenja Turske pošto je u osmini finala poražena na svom terenu od Kajzerija – 0:1 (0:0).

Zaboravili su u Feneru kakav je osećaj podići trofej. Poslednji su u rukama držali pre skoro osam godina, kada su objedinili uspehe u prvenstvu i Kupu. Nakupila se paučina u vitrinama istanbulskog kluba i biće je još makar godinu dana.

Izabrane vesti

Zaboravljaju polako i navijači na Sukru Saračoglu stadionu kako je radovati se pobedama. Od prethodnih šest utakmica u svim takmičenjima njihovi ljubimci dobili su samo jednu. Na poslednje dve pretrpeli su poraz, od kojih je večerašnji bio posebno bolan.

Imao je Fener igrača više čitavo drugo poluvreme – Demirok dobio direktan crveni karton u trećem minutu nadoknade prvog dela – ali nije uspeo da iskoristi brojčanu prednost, i taman kada se činilo da će i drugi meč osmine finala otići u produžetke, domaćina je stigla kazna. Rezervista Dživelek je u trećem minutu nadoknade izveo slobodan udarac sa oko 25 metara, nije bio precizan, ali se lopta odbila od živog zida, promenila pravac i prevarila Berkea Ozera.

KUP TURSKE - OSMINA FINALA

Utorak

Karagumruk - Konja posle produžetaka 5:4 (4:4, 2:2)

/Merdžan 7, Musa 28, Borini 67, 80pen, Mor 101 - Koka 11, 21pen, Amilton 60, Džarigan 87/

Fenerbahče - Kajzeri 0:1 (0:0)

/Dživelek 90+3/



tagovi

FenerbahčeKup TurskeKajzerispor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara