Kirjakos Papadopulos (© NK Lokomotiva)
Kirjakos Papadopulos (© NK Lokomotiva)

Još jedno zvučno pojačanje Dinamove filijale: Posle 138 utakmica u Bundesligi Kirjakos stigao u Lokomotivu

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.10.20. | 19:34

Pre njega čak trojica hrvatskih reprezentativaca

Nastavlja Lokomotiva iz Zagreba da dovodi zvučna pojačanja. Iako je prelazni rok završen, klub iz glavnog grada Hrvatske angažovao je i Kirjakosa Papadopulosa.

Lokomotiva je iskoristila pravo da mimo letnje pijace dovede jednog fudbalera „čistih“ papira, izbor je pao na 28-godišnjeg grškog štopeta, ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu poznat iz vremena provedenog na terenima širom Nemačke.

Izabrane vesti

Poslednji klub bio mu je Hamburg, kako je završetkom minule sezone ostao bez ugovora na Folkšpark stadionu tragao je za novom sredinom i tek kad su mu propale sve opcije odlučio se da dođe na Kajzericu.

Ovo mi je prvi put da sam Zagrebu, nisam još imao priliku da upoznam grad, ali znam za mnoge hrvatske klubove i poznajem ovdašnju ligu. Hrvatski fudbaleri su cenjeni i poznati u svetu, a svi su ponikli na ovim terenim“, rekao je Kirjakos Papadopulos.

Pitanje je u kakvom je fizičkom stanju Grk, poslednji meč odigrao je 17. februara u Regionalnoj ligi, protiv drugog tima Hanovera i teško je očekivati da će ga trener Goran Tomić imati na raspolaganju za okršaj sa Dinamom, klubom koji usko sarađuje sa Lokomotivom.

Lokomotiva u sastavu već ima poznata imena poput trojice nekadašnjih hrvatskih reprezentativaca, Josipa Pivarića, Nikice Jelavića i Brazilca Samira, a dolazak Papadopulosa, koji je u karijeri skupio 138 bundesligaških utakmica (Šalke, Leverkuzen, Lajpcig, HSV) trebalo bi da ojača defanzivu pretposlednjeg tima na tabeli hrvatskog prvenstva.



tagovi

Lokomotiva ZagrebKirjakosKirjakos Papadopulos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara