Zidan (© Reuters)
Zidan (© Reuters)

Još problema za Real: Zidan zaražen koronom, u Vitoriju ne putuju ni Ramos, ni Valverde

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.01.21. | 13:36

Vraća se Karvahal

Nastavljaju se Realovi problemi. Debakl u Kupu kralja i eliminacija od malenog Alkojana predstavljala je, očigledno, samo uvod u nevolje. Ovoga puta kadrovske prirode, pošto su Madriđani, bar na neko vreme, ostali bez Zinedina Zidana.

Kraljevski klub je potvrdio da je Francuz pozitivan na prisustvo virusa korona u organizmu, samim tim nije u prilici da putuje u Vitoriju, gde branilac titule u subotu od 21 čas traži povratak u formu, posle dva kiksa, remija u Pamploni i lošeg rezultata u masovnijem takmičenju.

Izabrane vesti

Zidana će na klupi odmeniti njegov pomoćnik David Betoni, a zavisno od trenutka kad će se oporaviti, kao i protokola Fudbalskog saveza Španije, ostaje da se vidi hoće li biti sposoban da vodi ekipu 30. januara protiv Granade, sedam dana kasnije sa Ueskom ili 9. februara protiv Hetafea.

Nevolja je što u Baskiju neće ni kapiten Serhio Ramos, krilni napadač Rodrigo, kao i centralni vezni Federiko Valverde, pošto je Urugvajac pretrpeo povredu mišića, dok je Martin Edegard pred odlaskom u Arsenal.

Povoljna informacija za pristalice Reala je da se u stoj vraća Dani Karvahal.


 


tagovi

Zinedin ZidanFederiko Valverde

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara