Još snažnija podrška šampionu od Mozzarta

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.23. | 15:44

Proširena saradnja Crvene zvezde i regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću

Potvrda sjajne saradnje i šampionskih rezultata najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba i regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću stigla je u vidu potpisivanja proširenog ugovora kojim je partnerstvo Crvene zvezde i kompanije Mozzart dodatno unapređeno. Uspešna saradnja započeta je 2019. godine i ovenčana brojnim uspesima crveno-belih, kao što su šesta uzastopna titula prvaka države i istorijska treća dupla kruna u nizu.

Izabrane vesti

"Sa Mozzartom, koji je vrhunska kompanija u svojoj oblasti, Crvena zvezda nastavlja višegodišnju saradnju, sa ciljem da ta saradnja bude još uspešnija i da se proširi na sva moguća polja. Mi smo veoma zadovoljni i zbog toga što smo prisutni u velikom broju humanitarnih akcija sa kompanijom Mozzart, što našem partnerstvu daje poseban pečat. Nadamo se da ćemo pronalaziti nove puteve saradnje na obostrano zadovoljstvo", izjavio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Saradnja Mozzarta i Crvene zvezde produžena je pre dve godine do juna 2027. godine, a najnovije unapređenje predstavlja značajan korak za klub iz Ljutice Bogdana i vetar u leđa igračima na putu ka još većim uspesima u najjačim evropskim takmičenjima.

Paralelno sa rezultatima na terenu, domaći superligaš se često i rado uključivao u društveno odgovorne akcije koje kompanija Mozzart sprovodi, a ta tradicija biće nastavljena i u budućnosti.

"Naš narod kaže da uspeh uvek ima više roditelja i nama je velika čast što smo deo Zvezdine porodice još od 2019. godine. Mozzart je, kao lider u svojoj oblasti, uvek uz one koji su najbolji i koji svojim rezultatima to i pokazuju. Sigurni smo da će se i u narednom periodu naše partnerstvo nastaviti u istom, šampionskom duhu i iznedriti još mnogo uspeha i titula. Čast nam je i zadovoljstvo biti deo pobedničkog tima", istakao je Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart.

Uz podršku profesionalnim klubovima, kompanija Mozzart je aktuelni sponzor fudbalskog, košarkaškog, odbojkaškog i rukometnog saveza Srbije, a pomoć redovno usmerava i ka brojnim amaterskim sportskim kolektivima.



tagovi

MozzartSvetozar Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara