Komentari na vest

Jovanović srušio šumadijski zid, TSC minimalcem slavio protiv Radničkog

G

Goust

pre 9 meseci

Ako ništa, RKG je dobio golmana. Dečko je skinuo bar 5 zicera. Odbrana je užasno nesigurna, i to najviše oni najiskusniji - Mitrović i Simović. Odatle i par nesigurnih intervencija Mladenovića jer su mu uvaljivali vruće krompire i kratke lopte. Mali Jovanović špic mora još da raste, juče je bio nevidljiv. Prelazne ocene kod mene imaju golman, Vidosavljević, Vidakov, Bevis i mali Miličić, ostalo tanko skroz.
K

KladionicarNs

pre 9 meseci

Dabogda svaku utakmicu izgubili i bili deseti.Da kuci ne mozete da pobedite Radnicki Kg sa 2 3 razlike stvarno ste sramota
D

Dejan pizon

pre 9 meseci

Pantovic i Jovanovic dve katastrofe odavno nisam gledao budjaviju tekmu.
j

jbg

pre 9 meseci

igrac utakmice Mircevski igracina za sve igrace u TSC
N

News

pre 9 meseci

Pantovic moze sve da promasi
.

......

pre 9 meseci

Igrac utakmice je Milan Radin.
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Kada budu igrali protiv Brage dva puta ce preci pola i sutnuce dva puta na gol, daj boze da gresim...ali nasi klubovi zaborave da igraju fudbal u Evropi, dva pasa ne mogu da povezu, a u domacem prvenstvu sve tece od noge do noge...totalno ne objasnjivo.
R

Realnoo

pre 9 meseci

Nije to ništa neobično. Evropske ekipe su brže, u boljoj kondiciji sa boljim presingom i boljim tehnički gledano igračima od naših. Sve to utiče da se naše ekipe pogube i da ne mogu 3 pasa da spoje. Kvalitet Radničkog iz Kragujevca i Brage je razlika kao Sunce koliko je udaljeno od planete Zemlje. Pa i Kragujevčani su večeras dosta namučili TSC.
н

нс бој

pre 9 meseci

Раднички се организовано бранио и борио,ал ето тај го је класа играча који вреди,Јовановић је мајстор фудбала.Голман је оставио ближи угао покривао је центар шут,то је видео и искористио Јовановић,да је голман покривао свој,ближи угао,била би велика празнина на 5м,тако да је тешко било ово бранити. Све већа разлика прва 4 клуба и остатка лиге,једино је још Војводина ни тамо,ни вамо.
j

jaaaaaaa

pre 9 meseci

a juce svemoguca Braga protiv Famalikaoa 1:2 cisto da se kaze
L

Lazeta

pre 9 meseci

Milos Pantovic je zaboravio da igra fudbal.
j

jaaaa

pre 9 meseci

Nije nikad ni znao.
B

Buka22

pre 9 meseci

Sto ne igrate vi kad znate?
P

Panjina

pre 9 meseci

Ovaj Uros Milovanovic je zalutao u TSC!Golim okom se vidi da nema kvalitet za ovaj nivo,njegovo kretanje je katastrofalno uvek kasni u dupli pas,a to je TSC diplomirao.Zato su i uzeli Rakonjca kad su videli da su pogresili!
r

rils

pre 9 meseci

TSC protiv brage treba da starta sa Rakonjcem MIrcevskim i Jovanovicem u napadu, mircevski je 10x bolji igrac od pantovica i onog drugog iz vozdovca
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Naravno druze, ali Lazetic to jos uvek nije uvideo. Njemu Cvetinovic igra odbranu, neiskusni Djordjevic takodje...sta vise da pricamo. To moze proci u SLS, ali ako izvede takav sastav u Evropi sa 3 katastrofalna stopera i 2 ving beka...sledi goleada.
T

Topolcanin 2

pre 9 meseci

Sve treneri ovdeee 🙉 lazetic objasnio ponovo…a vi svi sve znate, nesreceeeeee
Н

Не верујем

pre 9 meseci

ТСЦ ме обори за 160.000, јер сам играо 1 и 2+. Ако ово неко чита из ТСЦ-а нек каже оној пањини Миловановићу да ми је дужан новац!
L

Logitech

pre 9 meseci

A verovatno si uplatio oko 110 hilljada posto je kvota bila oko 1.45.
D

Donald Kramp

pre 9 meseci

Ne spinuj, nema u ponudi tip 1& 2+, ima 1&3+, a ima i "samo" 2+ ali je kvota na to manja od 1.05.
g

gost024

pre 9 meseci

Prenećemo mu 😂
@

@logitech

pre 9 meseci

Не него сам одиграо још 10 утакмица, од којих је свака прошла.