Dejan Joveljić (©Reuters)
Dejan Joveljić (©Reuters)

Joveljić ostaje u Volfzbergeru do kraja sezone

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.01.21. | 10:37

Ajntraht ga nije tražio nazad, tvrde Austrijanci

Kuburi Ajntraht sa napadačima, pogotovo sada kada je Bas Dost otišao u Klub Briž. A, jednog vrlo golgeterski raspoloženog ima na pozajmici u Austriji – Dejana Joveljića.

Mladi srpski reprezentativac je ušao u sjajnu seriju u dresu Volfzbergera, pa kada se saberu sve pomenute premise, nije nelogično što nemački mediji „pritiskaju“ Ajntraht sa pitanjem zašto ne bi vratili Joveljića nazad, da u prolećnom delu sezone daje golove u Bundesligi.

Izabrane vesti

Od svega toga, ipak, nema ništa, uveravaju iz Volfzbergera. Ekipa je počela pripreme za drugi deo sezone, a na pitanje čelnicima kluba oko toga da li može da se desi da ostanu bez Joveljića, stigao je jasan odgovor:

Ne. Nismo imali kontakt sa Ajntrahtom po tom pitanju“.

Fokus kluba iz Frankfurta je na dovođenju Luke Jovića ili Džošue Cirkzea iz Bajerna.

Volfzberger u svakom slučaju, sve i da su Nemci tražili Joveljića nazad, imao bi pravo da odbije, jer je ugovor o pozajmici potpisan do kraja sezone.

U svakom slučaju, srpski napadač će gledati da nastavi tamo gde je stao u 2020. godini. Bilans mu je osam golova i dve asistencije na 19 utakmica na tri fronta. A na poslednja četiri susreta u ligi postigao je četiri gola, po jedan na svakom meču.


tagovi

BundesligaVolfzbergerAjntraht FrankfurtDejan Joveljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara