Nemanja Jović, Katai startuje (Star Sport)
Nemanja Jović, Katai startuje (Star Sport)

Jović: Video sam loptu u golu; Rikardo: Danas smo bar stvarali šanse

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.04.23. | 21:45

Nemanja Jović pričao o velikoj šansi koju je propustio u 81. minutu

Žaliće Partizan za propuštenim šansama iz 170. večitog derbija. Najizgledniju je u nepovrat u prvom poluvremenu bacio Fuseni Dijabate, sredinom drugog dela Milan Borjan je majstorski zaustavio Bibarsa Natha, dok je izglednu priliku za vođstvo propustio i Nemanja Jović u 81. minutu. Sa nekih desetak metara, preslabo je gađao levom nogom.

Izabrane vesti

"Video sam je u golu. Mnogo mi je krivo što nisam postigao gol. Dija me je video, lepo sam sve otvorio, hteo sam najbolje, ali žao mi je. Imali smo mnogo prilika.I Natho kada je ušao, dobro je šutnuo, ali Borjan mu je odbranio. Igrali smo dobro, za nijansu smo bili bolji, ali idemo dalje", rekao je Jović.

Uoči duela Rikardo Gomeš trebalo je da bude najveća opasnost po gol Crvene zvezde, ali se to nije oslikalo na terenu. Bio je golgeter sa Zelenortskih ostrva poprilično neprimetan u šesnaestercu gostiju, međutim zadovoljan celokupnim utiskom koji su on i saigrači ostavili na terenu.

"Istina nismo postigli gol, ali igrali smo znatno bolje nego na poslednjim utakmicama. Barem smo stvorili nekoliko prilika, a to nismo uspeli na prethodnim mečevima. Mislim da je ovo put kojim treba da idemo do kraja sezone. Energija je bila dobra, stav fudbalera je takođe bio dobar i možemo da zadržimo ovakav stav za završne utakmice", rekao je Rikardo.




tagovi

Nemanja JovićRikardo Gomeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara