Jovičić debituje za rođendan: Ove sezone titula, a naredne dupla kruna

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.01.19. | 12:11

Partizanov golman ozvaničio selidbu na Maltu

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Beleka)

U sredu došao, u četvrtak odradio prvi trening, a već u subotu mogao bi Marko Jovičić da debituje za novi klub. Partizanov golman, prosleđen na pozajmicu malteškom Hibernijansu do kraja sezone, nada se da će se predstaviti navijačima na gostovanju Florijani, za dva dana, na početku prolećnog dela prvenstva.
"Odradio sam prvi trening sa ekipom i oduševljen sam kako su me prihvatili saigrači. U subotu je na programu prva utakmica, nadam se da ću debitovati", raportira Jovičić iz Paole. "S obzirom da sam tek stigao nisam imao vremena da obiđem grad, mada mi se dopada viđeno. Malo mesto, na moru, vreme  prelepo".

Izabrane vesti

Ako se zna da za razliku od prethodne sezone (15 mečeva) u aktuelnoj nije dobio šansu, te da je Zoran Mirković na pripreme u Tursku doveo Vladimira Stojkovića, Filipa Kljajića i Aleksandra Popovića, razumljivo je što je sreću potražio na novoj adresi. Zanimljivo, debi je moguć baš na 24. rođendan.
"Daću sve od sebe da već od prve utakmice stavimo do znanja protivnicima da želimo titulu. Došao sam prvenstveno da bi pomogao Hibsu u borbi za trofej, jer je ekipa druga na tabeli sa istim brojem bodova kao prvoplasirana Valeta. Ujedno, želom spreman da dočekam početak naredne sezone u Srbiji gde bih voleo ponovo da osvojim duplu krunu sa Partizanom. U ovom trenutku mi je bitno da imam utakmice u nogama, da branim u kontinuitetu".

To je što se tiče motiva, a kad je reč o prilagođavanju na život na mediteranskom ostrvu.
"Doputovao sam sa suprugom, pruža mi veliku podršku, lakše je jer nisam sam, a sa mnom u ekipi je i Srbin, Nemanja Radojević, pomaže mi da se što naviknem na život na Malti", dodao je Marko Jovičić.  

 


tagovi

Marko Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara