Jovičić na operaciji – završio polusezonu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.07.19. | 16:33

Veliki udarac za Crvenu zvezdu

Crne slutnje su se obistinile, fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde moraće nastavak evropskih kvalifikacija da odigraju bez Branka Jovičića. Dodatni pregledi su pokazali da su snažnom zadnjem veznom fudbaleru napukli ligamenti kolena, i da će morati da bude podvrgnut operaciji. A to znači da će odsustvovati sa terena između pet i šest meseci.

Veliki udarac za tim Vladana Milojevića. Potencijali reprezentativac Srbije odlično je ušao u sezonu i možda bio najkonstantniji igrač Crvene zvezde. Odigrao je gotovo savršern meč protiv Helsinkija, pre toga je postigao gol u sudaru sa Javorom.

Izabrane vesti

Da stvar bude još teža, Jovičić se povredio u sudijskoj nadoknadi u, činilo se, bezazlenom duelu. Nije prvi put da momka iz Raške povrede usporavaju u karijeri. Po dolasku u Crvenu zvezdu, leta 2017. godine, posle nekoliko odličnih utakmica polomio je metatarzalnu kost... Tada je razlog bio neoprezan start Nikole Drinčića.

Sada he doživeo još težu povredu. Trener Vladan Milojević na poziciji zadnjeg veznog može da računa na Horhea Kanjasa, koji je debitovao u prvom meču protiv Suduve. Kasnije je doživeo povredu prednje lože, što znači da će teško uhvatiti ritam.

Ovog leta Branko Jovičić je imao konkretnu ponudu francuskog Nima. Uprava Crvene zvezde je odlučila da stopira transfer, sobzirom na važnost popularnog Bakule za sistem Vladana Milojevića. 

(Foto MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara