Miloš Jojić (©Starsport)
Miloš Jojić (©Starsport)

Jubilarac Miloš Jojić - 100. put u dresu Partizana

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.10.21. | 11:19

I nada se 20. golu

Igraće Partizan večeras protiv Genta za tri boda koja bi mu širom otvorila vrata evropskog proleća i to sa prvog mesta, sa kojeg se preskače prva eliminaciona runda.

Igraće Partizan i za prvu pobedu u klupskoj istoriji nad nekim belgijskim klubom. Dugo se crno-beli nisu sretali sa predstavnicima zemlje čokolade, a sada su u seriji, nema s kim nisu igrali u poslednjih 15 godina.

Izabrane vesti

A, Miloš Jojić će imati povrh svega toga još jedan dodatni motiv na večerašnjem sudaru sa Gentom. Vezisti crno-belih biće ovo tačno 100. meč za Partizan u dva mandata zbirno u Humskoj 1.

Nekadašnji đak omladinske škole Parnog valjka je debitovao 15. septembra 2012. protiv Hajduka iz Kule i odmah je postigao gol. Do danas skupio je 99 nastupa za Partizan, te će jubilarac zaokružiti protiv Belgijanaca. Puni događaj za Jojića bi bio kada bi još postigao gol, pošto bi mu to bio okruglo dvadeseti u crno-belom dresu.

Tekuća sezona, statistički gledano, vrlo je uspešna za neumornog vezistu Partizana, pošto je na 19 utakmica postigao četiri gola, a za sedam je asistirao, dok je za celu prethodnu sezonu bio strelac četiri gola, uz devet asistencija, ali na 30 utakmica.

Jojić je jedan od igrača najvećeg poverenja trenera Stanojevića, koji kaže da nekadašnji fudbaler Dortmunda redovno najviše pretrči na terenu i pokriva praktično celo “zeleno polje” od prvog do poslednjeg minuta igre.


tagovi

FK PartizanMiloš JojićLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara