Jubilarno 30. pojačanje Notingem Foresta u ovoj sezoni!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.02.23. | 20:56

Ovo svet fudbala nije video

Možda se i događalo u nekim amaterskim rangovima ili fudbalskim provincijama, ali da klub iz najjače lige sveta dovede 30 novih igrača u jednoj sezoni, nije zapamćeno...

Ludi šoping koji je započeo ulaskom u Premijer ligu prošlog leta Notingem Foresta nastavljen je ove zime. Iako su Šumari letos doveli 23 nova igrača, to im nije bilo dovoljno pa su ih ove zime potpisali još sedmoricu. Tačka je stavljena angažmanom iskusnog Andrea Ajua (33) koji je kao slobodan igrač potpisao do kraja sezone.

Izabrane vesti

Bivši reprezentativac Gane je nedavno okončao saradnju sa katarskim Al Sadom i nije dugo čekao na novi angažman. Vratio se na Ostrvo gde je proveo najbolje godine karijere igrajući za Svonsi i Vest Hem. Imao je i poziv Evertona, ali je procenio da je situacija u Forestu bolja i priključio se timu Stiva Kupera. Stigao je da na vreme potpiše ugovor kako bi ga Notingem registrovao među 25 licenciranih fudbalera za Premijer ligu.

Podsetimo, Notingem je u zimskom prelaznom roku doveo Kejlora Navasa (PSŽ), Felipea (Atletiko Madrid), Danila i Gustava Skarpu (oba Palmeiras), Džondža Šelvija i Krisa Vuda (oba Njukasl). Uključujučći i letnji prelazni rok, Šumari su potrošili preko 180.000.000 evra na kupovinu igrača.


tagovi

Andre AjuZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara