Lisandro Martinez (©Reuters)
Lisandro Martinez (©Reuters)

Junajted preko žice pokvario dogovoren posao: Kako je propao transfer Lisandra Martineza u Arsenal...

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.12.22. | 18:20

Erik ten Hag nije želeo sebi da puca u nogu, reagovao je čim mu je Argentinac saopštio vest

Po dolasku na Old Traford odlučio je Erik ten Hag da se okruži igračima sa kojima je sarađivao u Ajaksu ili ih poznaje iz Eredivizije. Ništa novo, zapravo ono što treneri često i rade. Tajrel Malasija je stigao iz Fajenorda na početku prelaznog roka, Antoni pretposlednjeg dana za čak 95.000.000 evra, dok su Crveni žavoli za argentinskog štopera Lisandra Martineza izdvojili 57.370.000 evropskih novčanica. A, malo je nedostajalo da krene put Emirejtsa umesto Teatra snova.

Praktično je sve bilo gotovo, Lisandro Martinez imao je načelan dogovor sa Mikelom Artetom, međutim, đavo mu nije dao mira. Želeo je ponovo da sarađuje sa Erikom ten Hagom i pre nego što je trebalo da kupi kartu za relaciju Amsterdam - London, odlučio je da pozove dobro poznati broj i pokvari “već viđeni” transfer.

Izabrane vesti

Ponudio se Argentinac holandskom stručnjaku, objasnio kakva je situacija i stavio mu do znanja da bi ponovo da sarađaju. Eriku ten Hagu dovoljno je bilo jedanput da razmisli. Lisandro Martinez završio je sa Ajaksom. Može da mu bude protivnik ili saborac. Nije Holanđaninu bilo teško da prelomi i argentinskom štoperu “promeni let”.

Prisetio se Erik ten Hag kako je letos tekla priča sa svetskim prvakom...

“Od nule smo vratili Ajaks u evropski vrh.Taj projekat mi je bio drag, bilo mi je lepo tamo. Lisandro i ja smo zajedno prošli kroz taj proces. Ali, Martinez je ipak želeo da napusti Ajaks. Da ga nismo uzeli otišao bi u Arsenal”, rekao je Holanđanin i izneo detalje razgovora sa Lisandrom Martinezom.

“Želeli su ga. Liča me je jednoga dana nazvao i rekao: ‘Treneru, slušaj, ipak napuštam Ajaks. Mogu da potpišem za Arsenal, ali ako me želiš - dolazim u Mančester junajted”.

Pukao je Arsenalu transfer preko žice...

“Tada sam pomislio da ne želim ni Junajtedu, ni sebi da pucam u nogu. To ne dolazi u obzir. On ne ostaje u Amsterdamu”, podvukao je Erik ten Hag.



tagovi

Lisandro MartinezArsenalMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara