Din Henderson (©Reuters)
Din Henderson (©Reuters)

Junajtedov plan za Hendersona: Novi pojačani ugovor, treća godina pozajmice u Šefildu, pa rukavice na Teatru snova

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.08.20. | 16:18

Drugi put za nešto više od godinu dana Junajted će Dinu Hendresonu ponuditi izdašnije finansijske uslove

Mančester Junajted je spreman da ponudi svog golmanu Dinu Hendersonu poboljšani ugovor i time ubedi talentovanog čuvara mreže da računa na njega u narednim sezonama. Plan uprave Junajteda je da se mladi Englez privoli da odigra još jednu sezonu na pozajmici u Šefildu, pre nego što oduzme Davidu de Hei mesto u startnoj postavi Mančester Junajteda.

Kako su greške španskog golmana u finišu prvenstva bivale sve učestalije, a nivo samopouzdanja sve niži, tako je u crvenom delu Mančestera glasnije počelo da se priča o detetu kluba. Din Henderson je protekle dve sezone prikazivao vrhunske predstave i fudbalski sazrevao u dresu Šefilda, a 23-godišnjak postaje nestrpljiv kada je reč o njegovom statusu u klubu sa Old Traforda. Junajted ga vidi kao dugoročno rešenje, ali potezi Crvenih Đavola jasno stavljaju do znanja da im nije namera da ga postave za jedinicu u prvenstvu koje nam predstoji. Žele da ih još jednom odličnom sezonuom na Bramal Lejnu potpuno ubedi da neće pogrešiti ako se odluče da baziraju budućnost na njemu.

Izabrane vesti

Samim tim, mančesterski velikan će ponuditi engleskom čuvaru mreže ugovor sa unapređenim finansijskim uslovima drugi put za nešto više od godinu dana. Kada se uzme u obzir da se Henderson duže vreme pominje kao meta Čelsija i da bi ga Frenk Lampard bez ikakvog ustezanja postavio među stative Plavaca, jasno je zašto Junajted mora finansijski izdašnijim ugovorima da miti momka kojeg mnogi u godinama koje dolaze vide kao prvog golmana Engleske. 



tagovi

Din HendersonLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara