Hari Megvajer (©Reuters)
Hari Megvajer (©Reuters)

Junajtedov pokušaj da se reši Megvajera prošao neslavno - propao transfer u Vest Hem

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.08.23. | 20:29

Defanzivac navodno veruje da će imati dovoljno prostora da igra na Old Trafordu

Poradovali su se brojni navijači Mančester junajteda kada se pojavila informacija da se Hari Megvajer seli sa Old Traforda. Ponuda Vest Hema od 35.000.000 evra je navodno bila prihvaćena, čekalo se samo da se engleski reprezentativac dogovori sa Čekićarima. Taj trenutak Crveni đavoli neće dočekati.

Preneli su još danas engleski mediji da neće doći do realizacije transfera, jer je navodno bivši štoper Lestera tražio 8.000.000 evra Junajtedu kako bi pokrio razliku u plati. Sada je i Fabricio Romano potvrdio da 87.000.000 evra plaćeni defanzivac ostaje na Teatru snova.

Izabrane vesti

Romano prenosi i citate iz izvora bliskih 30-godišnjem fudbaleru.

"Hari poštuje Vest Hem, ali nikada se nisu dogovorili oko ličnih uslova. Ostaje u Junajtedu, voli klub i veruje da će dobiti mnoštvo prilika da igra".

Koliko će se naigrati u ekipi Erika ten Haga, ostaje da se vidi. Čini se da su makar tri štopera ispred njega u rotaciji. Rafael Varan i Lisandro Martinez bez dileme, a navodno Holanđanin više ceni i Viktora Lindelefa.

Vest Hem će sada morati da se okrene drugim rešenjima kako bi ojačao zadnju liniju, iako je Megvajer bio velika želja trenera Dejvida Mojesa. Podsetimo da su Čekićari hteli i Skota Mektominija, ali da je ponuda od 35.000.000 evra za njegove usluge odbijena, kao i da je u London umesto Škota već stigao Džejms Vard Praus.


tagovi

Hari MegvajerLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara