Komentari na vest

Junajtedovi igrači nezadovoljni Rangnikovim metodama, nejasno što pomoćnik vodi treninge

B

Bane15

pre oko 2 godine

Kakav je ovo skup gradjana postao..cirkus od kluba. Dajte Pogbu za trenera hahaahha
f

frsnjo24041902

pre oko 2 godine

GGMU😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪🔥🏆🥇❤️😂🤣😅
d

deda 70

pre oko 2 godine

njima treba neko ko je autoritet kao Roj Kin da im svima nalupa samare i da im pokaze da je utd veci od svih njih zajedno

Kameni

pre oko 2 godine

Kad bi Roj Kin došao on bi manje-više šamarao igrače, skroz je lud, njegove izjave to potrvđuju. S druge strane, igračima Junajteda je možda upravo to i potrebno.

Kukaa

pre oko 2 godine

Princeze iz UTD nikad nisu zadovoljne. Padne kiša ne valja sija sunce na valja
e

elchino

pre oko 2 godine

nisam procita tekst,ali garantiram da ne znate o cemu pisete...
D

DarkoKi

pre oko 2 godine

A danas je Kristijano Ronaldo potpisao ST Ugovor..Mislim na Ronalda Juniora xD
G

Gostzzz

pre oko 2 godine

Oni su nezadovoljni!!!a platama su zadovoljni,sta ne odgovara im strogoca nego Oleova sloboda i cirkus na treningu,ma sve to treba rasterati pocevsi od Ronalda i Megvajera.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

ima brdo trenera koji se slepuju kroz igrace i na njihovim ledjima ubiraju uspeh. Ovaj je jedan od njih izgleda.
G

Gott

pre oko 2 godine

Nemam ti kad o ManU. Raštimovani orkestar
I

Ispade na kraju

pre oko 2 godine

da je ovaj Rangnik zaista obična dalabu sa odličnim konekcijama. Razbio je Nikolićev koncept u Lokomotivi i, ma šta mislili o Niloliću, Lokosi su propali otkako je Rangnik došao da donosi odluke u sportskom sektoru ruskog kluba. Nikolić trenerčina za ovog tipa!!!
E

Esad Blue

pre oko 2 godine

Veliki si Ralfe, još uvek ih boli
C

CZ**

pre oko 2 godine

Dobar je ovaj internet, svako može da piše šta mu padndena pamet i pokaže svoje lične frustracije. Pošto su Klop i Tuhel, a bogme i Hazenhitll ućutkali većinu ljubitelja južnjačkih blefera i prevaranata (Murinjo, Poćetino, Konte i sl.) sad je na redu hejt prema Ragniku. I to posle samo 5-6 utakmica! A RR ima bolji rezultat nego Ferguson, kome su u prvoj godini navijači upadali na teren, sekli mreže i tražili da ode. Ovakav MU nije zaslužio jrdnog ozbiljnog Ragnika. Svaku utakmicu igra sa bar dva igrača manje, a jedan je izvikani CR koji u životu nije nikog predriblovao i pola tekme provede u ofsajdu. I pored toga ovakav MU nije rezultatski loš samo zahvaljujućii RR koji to nekako uspeva da skrpi. Tvrdim da bi Ragnik bio novi Ferguson ako bi imao bar 5 godina klupe. E, to je izgleda teško progutati. Sa izuzetkom Pepa nema boljih trenera od Nemaca. Videli ste kako se Konte proveo u duelu sa Hazenhitlom (Totenhem: Sauthempton 2:3). Čarolija od taktike. Razbili ih.
D

Dijon

pre oko 2 godine

Ajme majko, ajme majko sta covek napisa.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Mi u psihijatriskoj struci ovo zovemo 'projekcija mongoloida'.
G

Gost...

pre oko 2 godine

Prije svega covjek je doveden da radi do kraja sezone a dotad dase odluci koce na klupu za novu sezonu ovi igraci ne mogu da igraju onako kako on zeli jer dosta nji su sebicni hoce svi da daju go od rasforda grinvuda ronalda brune pogbe sto je united kostalo ove sezone pobjeda i bodova ko god da dodje morace prvo dase uvede red strogoca i ko ne zeli tako treba ga prodat pozzz
S

Suhoj37

pre oko 2 godine

Kao da je neka kletva bačena na ovaj klub posle Fergusonovog odlaska. Doduše Murinjo je i osvojio neke trofeje ali posle toga jedno veliko NIŠTA! A tolike pare bačene.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Ima neki lik koji lupa minuse na svaku moju objavu. Klasična patologija
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

To što ti drugi lupaju minuse je demokratija, ali to što sam sebi opsesivno lupaš pluseve, e to ti je brate patologija
I

I

pre oko 2 godine

Pozdrav druže, ne znam ko ti sve udara minuse, ali ja sam neko ko ti svaki put dobronamerno lupi minus, ako ugledam tvoj potpis. Ne samo teb
@

@951357

pre oko 2 godine

Možda jer si provaljen kao i Murinjo
F

Florentino

pre oko 2 godine

Ja vecu prevaru od ovog Ragnika u zivotu vidio nisam. Ni T od trenera, sramota! Ole je za njega Anceloti licno
U

Uo

pre oko 2 godine

Meni je zapala za oko formacija da je od odlaska Fergusona Junajted potrošio skoro 1.6 milijardi. Dakle više od svih klubova koji se nazivaju plastičari, ali eto Junajted, pošto je klub sa većom tradicijom, ima pravo da potroši sve pare ovoga sveta i ne uradi ništa.
I

I

pre oko 2 godine

Klub je onakav kako se njegovi igrači prema njemu odnose. Siti ne može biti plastika, jer su posle Bajerna najorganizovaniji i najdisciplinovaniji tim na svetu. Ovi iz Junajteda ne doživljavaju svoj klub ni blizu kao ovi iz Sitija iako su isto plaćeni. I u Psž su plaćene zvezde, pa se sprdaju sa svojim klubom kao razmažena derišta. E to je plastika. Kao i trenutni Junajted. A Sitiju i Čelsiju skidam kapu za sve u poslednjih 15 godina, jer su im igrači davali maksimum za te klubove. Da ne pominjem Liverpul i kako se igrači daju i neke druge klubove.
t

thfc

pre oko 2 godine

I da su 3.2 miliarde u pitanju, United je za Chelsea institucija
H

Hehehe

pre oko 2 godine

Ma me pricamo druze od Bottlehamu nego o velikim klubovima a ne o najnepopularnijem timu Londona
K

Klinsmann

pre oko 2 godine

Pochettinu i Conteu ugovori ističu u isto vrijeme na ljeto 2023. Tako da na pitanje gdje Poch ide, u zabludi jedino žive navijači Uniteda. Još uvijek imaju pare, pa s tim i pravo da i dalje maštaju kako dovode ovoga ili onoga, ali iduće sezone, bez LŠ, izbor će im drastično pasti. S vremenom i kupovna moć, očigledno.
M

Maestro

pre oko 2 godine

Rangnik i Junajted,dva su sveta razlicita,takav spoj jednostavno ne moze da funkcionise,znalo se od pocetka.Pritom gazdama je na prvom mestu profit i marketing i dovode igrace koji im se u biznis uklapaju,to sto se na terenu ne uklapaju nema veze,zato su rezultati takvi kakvi jesu.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

1.Ferguson u većem delu karijere nije vodio treninge u Junajtedu 2.Posao fudbalera je rade što im je rečeno nigde u ugovoru ne piše da moraju emotivno biti zadovoljni treningom. 3.Zarađuju mnogo novca.Premnogo za trkače za loptom po travi trebali bi da ćute ali ne mogu da ćute jer nemaju ni morala ni morala 4.Ko god da dođe posle RR-a biće mu teško jer će RR ostaviti jedno ništa kao nasleđe
F

François Onam-Biyik

pre oko 2 godine

Nek si im rekao
e

ecka siti

pre oko 2 godine

Nezadovoljni metodama?A platama su zadovoljni. . . Pa ko te pita da li si zadovoljan ,za te pare ima da cutis i da radis sta i kako ti se kaze. . . Metoda rada je nebitna kad ti promasis prazan gol sa pet metara,ili kad kapiten promasi ceo fudbal kad treba da izbije loptu. . .
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

"Igrači Junajteda", prevod "Kristinu bole i pika i sika". Gegenpresing je super stil za nemce i fudbalere sa trkačkim predispozicijama (zato je upalilo Klopu i Tuhelu), ali nema teorema u kojem će odgovarati umišljenim milionerima. Na žalost za Junajted, oni osim Matića i Mektomineja nemaju radnike, a njih dvojica su i ovako i onako prespori za taj stil igre.
k

koja prevara ovaj Ragnik

pre oko 2 godine

kako se in to prodaje kao fudbalski strucnjak,svaka mu cast
г

госто

pre oko 2 godine

Вероватно зато што је бољи од главног...