Komentari na vest

Jurićeva opomena Srbima: Žao mi je Radonjića jer traći karijeru, Ilić ne sme da ponavlja greške iz mladosti

@

@jos jedna glupost

pre 5 meseci

Pusti me majstore sofascore-a. Udji na transfermarkt posto se tu gledaju te stvari. A dve stvari su jasne, skoro 8 celih utakmica Vlasic ima vise u nogama od Radonjica, 1 gol i primljenih 16 za vreme dok je na terenu. 358 minuta. Posto kazes da je Radonjic igrao tj “nije da nije igrao”, Radonja i Degenek ove sezone imaju isto minuta (skoro) Degenek ima za 10 manje, reci mi kad si zadnji put video da je Degenek na terenu i da li se secas i jednog njegovog minuta? Naravno tvoj odgovor je ne, isto se tako ne secas ni Vlasicevih 1058 ali zato se secas Radonjicevih golova. Fudbal pamti golove macko, ne ko je koliko lopti oduzeo. Ne gledaju deca snimke oduzimanja lopte pogotovo ne napadaca, nego gledaju kako taj napadac dribla i daje golove.
h

hmmmm

pre 5 meseci

Jovic dao gol ajmo sad malo po Radonjicu....
k

klasa.80

pre 5 meseci

Opomena Srbima?? Hvali Ilica i Vanju. Mozda,opomena samo Radonjicu?
T

Tuneki

pre 5 meseci

Pa daje primer Vlasica, koji je miran i povucen,isto kakav je recimo Lukic ili Lazovic, i njih je Juric trenirao Ova trojica su totalna suprotnost
s

savapesic

pre 5 meseci

Ilic je isto vaspitan i povucen momak. Nikada nisam cuo ni procitao nista lose o njemu. On i brat su pravi profesionalci i sportski vaspitani momci
@

@Pricas gluposti

pre 5 meseci

To je moglo nekad da prodje, u vreme kada informacija nije bila svima dostupna, ali sad, teska prica... Za tvoju informaciju, Vlasic prosecno provodi 76 minuta na terenu (12 utakmica, 9 starter), a Radonjic 41 minut (9 utakmica, 4 kao starter).. Nije da Radonjic nije igrao.. Ali uzalud je pricati, nama je uvek neko drugi kriv. Sad je Juric kriv Radonjicu.. Zanimljivo jedno vreme se islo cak do Ancelotija za Jovicu, da je on kriv... Mozda ja pricam gluposti, ali ne mogu tvoju da stignem jos 100 godina.. Nastavi da krivis druge, sutra ce Radonji biti kriv izbacivac iz kluba posle lose tekme, verovatno ga ranije nije poslao u krevet da se odmori...

Marko Pavlovic

pre 5 meseci

Klasična prevara od igrača. Jurić ga je iako problematičan gde god igrao , doveo, a ovaj ne zna da se potrudi malo. Dilka.
R

Radonja u Zvezdu

pre 5 meseci

Radonja majstore ajde ti sad na zimu nazad u svoju Zvezdu,pusti tog purgera jurica jer nikad trener od njega biti nece,samo mu U fali na kapi ko njegovim dedovima!
K

Krajna Srbija

pre 5 meseci

JURIC NEMA POJMA,KLASICNA PREVARA OD TRENERA!
V

Veljko9

pre 5 meseci

Klasicna mrznja, znam da cete reci nije nego su nasi neozbiljni ali covek hvali Vlasica a kritikuje Radonjica koji je bolji ove sezonje od njega a placen 10puta manje uz to ulazio sa klupe... Ilic decko sjajan kao i Vanja a bas mu oni smetaju a ostali su mu dobri, vazii.. klasican usrasa.

m.lazovic1987@gmail.com

pre 5 meseci

Ne pratis druze, sliku bukvalno da mu ljube svi nasi koje je trenirao u Italiji. Čovek je podigao brda nasih igrača.
D

DjoleKV

pre 5 meseci

Ne bih ni dosli tamo da on nije trazio da dodju
B

Boogy

pre 5 meseci

Zlatni dečko
B

B.C

pre 5 meseci

Radonjić, razmaženo derište! Čovjek mu je dao toliko šansi a on se trudi da sve upropasti! Profesionalni sport nema sentimentalnosti, plaćen si da radiš svoj posao i radi ga profesionalno! Al nekom to u glavu ne ulazi!
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Koliko sansi? Radonjic kada god je igrao uvek je doprineo golom ili asistencijom. Ja ne razumem sta ljudi ocekuju od njega, da leti mozda?
@

@ivan fcrs

pre 5 meseci

Neverovatno. Ovde svi jedva cekaju da pljuju. Kad god je igrao bio je jedan od najboljih, pratim Seriu A vec 20 godina. On je jedan od onih retkih kad je lopta kod njega, nesto se desava, a u Torinu je jedini takav posto igraci Torina su toliko defanzivno orijentisani da ni ne gledaju da krenu napred i da urade nesto.
S

Sta ti pricas

pre 5 meseci

Nek mu da sansi kao tom njegovom Vlasicu, pa Radonja bi dao 10 golova do zime siguran sam
D

Da ti objasnim

pre 5 meseci

Evo da ti objasnim onako zivotno - zamisli da je Radonjic neki radnik u fabrici na primer. Zabusava po celi dan, ali kada se pojavi direktor on leti, on kida, on stize sve. Pa da ti prevedem sad na fudbal - to sto uradi na utakmici, on ne ponavlja na treninzima. Njega boli uvo da trenira, on je u svojoj glavi Mesi/Ronaldo/Zidan. Svi oko njega se trude, treniraju, bore za prvi postavu, a on se sprda. Kapiras sad? I on takav, da igra ispred nekoga? Pa nema sanse. Znas koju poruku trener salje time da kaze - dzaba se vi trude, ovaj je zlatan. Pa raspad. Zamisli sebe pored takvog nekoga? Ne znam od kada ste se ovako zadrto iznacionalizovali, to je inace posao uja, a ne nas, kad ono medjutim…kao i sve ostalo ovde u ovoj boze sacuvaj zemlji…
O

Odgovor ovom poslednjem

pre 5 meseci

Brate moj, ne racunaju se golovi ja treningu vec na utakmici, ko te pita kako treniras ako si kad igras najbolji? Isto tako postoji i u fabrici, radnika koji ti je najvise doneo prebacujes na visu poziciju, a ne radnika koji radi i ne donosi nista.Bas zato sto igraju trening igraci torino ne ispunjava svoj potencijal, pre svega mislim na tog Vlasica koji je decko sve sem dobrog fudbalera.Samo nek on trenira, golove ce da daje Radonja, dosta je njemu i pola h. Pozdrav
I

Iz namere

pre 5 meseci

Kaze Juric ugledaj se na Vlasica hahahahah pa ocigledno je da Splicanin stavlja svog Splicanina da igra i da moraju da stvaraju pogresnu sliku o Radonjicu,prvi put kad je on u pitanju mislim da ovde Juric prica jedno a da je istina drugo
S

Saturn

pre 5 meseci

Hrvati su 3 na svetu bas zbog toga sto radonjicu i ostalim nasima fali , profesionalizam
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Normalno i očekivano! U principu, besmisleno!
б

баш то

pre 5 meseci

U Принципу.
S

Sve ok ali

pre 5 meseci

“Ugledaj se na Vlasica” Vlasic placen 15milki i dao je 1 gol za 1058 minuta fudbala u Seriji A Nemanja Radonjic 3 gola, direktno svi golovi za bodove i pobede, 358 minuta fudbala u Seriji A. Na sve to placen je “samo” 2 miliona. Pustite me toga Vlasic trci i bori se. Napadaci su tu da daju golove a ne da trce. Trci i Serif iz Zvezde pa je sad on dobar jer trci jel tako? Pa nije. Statistika je na Nemanjinoj strani, i dalje je najbolji strelac Torina sa samo 350min fudbala, i verujem da dobije minuta kao Vlasic da bi dao 6/7 do sad. Ovde me ne zanima ni Nemanja, ni Juric, ni Vlasic, samo dajem cinjenice i mislim da decko ne treba da se stavlja na zub, kad ti na terenu pokazes da si najbolji, nebitno je sta radis van njega.
c

czbg1945

pre 5 meseci

Ima istine u ovome sto si rekao
@

@sve ok ali

pre 5 meseci

Nije on njega uporedio sa Vlasicem da bi ovaj bio na tom kvalitetu, nego da se zalaze i trudi, jer je Radonjic 200x talentovaniji.. Ako je talentovaniji, zdrava logika kaze bice jos bolji od Valsica.. To sto pricas o kvalitetu na terenu, koji samo "mi" vidimo, evo imas google, daj mi 5 utakmica u kojoj je Radonja bio dobar. Samo 5, ukljuci i utakmice reprezentacije da ti bude "lakse" da ih nabrojis.. Sa talenom koji Radonja ima, i Luka Jovic, tuzno ih je gledati da u ovim godinama tako izgledaju na terenu.. Za kraj, kad vec gledas statistiku, Radonjic je dao 3 gola, tacno, ali je tako i tacno da je Vlasic ucestvovao vise u odbrani, prosecno oko 5 oduzetih lopti po mecu, Radonja 0, vise kreiranih sansi ima Vlasic po mecu, ekipa manje prima golova sa Vlasicem u timu nego sa Radonjom.. Tacno si rekao, nije sve u trcanju, ali ako imas dva uzasna napadaca, daj o onog manjeg losijeg, koji bar doprinosi u nekim segmentima. Zao mi je, ali Radonjic je do sada na talenat dobijao sansu, on ima 27 godina, i cenjinca je da je uzasan na terenu kako za Torinu, tako i za reprezentaciju!
P

Pricas gluposti

pre 5 meseci

Naravno da Vlasic ima vise kreiranih sansi kad ima 4x minuta vise. I kad si vec poceo i primljenim golovima, dok je Radonjic bio na terenu, Torino je primio 4 gola, 3 od milana i jedan od Lacija. A dao je 3 gola. Dok je Vlasic bio na terenu, Torino je primio 16 a Vlasic je dao 1. Toliko o tvojim glupostima.
U

Uvek realno

pre 5 meseci

Tako je treneru, dosta više alibi priče mrzi me zato što sam Srbin. Pružio im je šansu a pogotovo Radonji kada ga je kupio i pored njegove loše igre u Benfici i Marseju. Srbin sam i volim naše igrače ali treba biti realan i pošten.
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

U Marseju je igrao odlicno, prodala ga je uprava protiv volje trenera. Ne razumem kako pojedinci ovde vole da sire dezinformacije bez imalo srama. U Benfici gotovo da nije ni igrao.
T

Tuneki

pre 5 meseci

Ponasa se Juric prema njima kao otac, to niko ne bi trpeo
S

Srbija Majka

pre 5 meseci

Ovima koji misle da je problem do trenera ili do nekog drugog...u grdnoj su zabludi. Mentalitet je glavni problem igraca sa ovih prostora, a pogotovo nas Srba pa i Bosanaca, sto je jedno te isto. Hrvati se samo razlikuju po tome sto su napravili kult reprezentacije i na tom brendu godinama unazad prave dobre rezultate i demantuju taj stereotip...koji je naravno i kod njih duboko ukorjenjen. Na prste jedne ruke mogu nabrojati igrace koji su uspjeli da naprave velike karijere, samo zato sto su bili veliki radnici...sve ostalo je smo suvi talenat i individualni kvalitet koji je naprosto isplivao. Mi nikada nismo bili trkaci i neko ko se davao do krajnjih granica...naprosto idemo sve na foru i da se ne moramo bas puno oznojiti. Danas to naprosto ne prolazi, i fizika je postala kljucni faktor kod trenera...taktika i postavka na terenu, odnosno disciplina se moraju do u detalje ispostovati...inace klupa ili trecerazredna liga.
D

DonKyo

pre 5 meseci

Covek je maksimalno posten. Kod svakog drugog bi igrao u B ekipi sa svojim ponasanjem. alkohol i sport idu zajedno samo ako si 1 u milion, a ovakvih pun svet. Ilic je pre nekoliko dana umesto u Torinu dva dana pred mec bancio u Prestizu u Zemunu/NBG.
d

dragi90

pre 5 meseci

Daj ne lupaj. Kako je moguce da bude u istom trenutku na dva mesta?? Toliko mrznje kod tebe postoji.
v

vra.puuu

pre 5 meseci

Bas je Ilica pustio Juric na nekoliko dana ,da banci po Zemunu hahaha I to pred utakmicu ,bitnu za Torino. Koji si ti zlocin sto pises ovakve lazi.
s

senko.krle

pre 5 meseci

I u ponedeljak je vidjen u centru Nisa,seta se ,boli ga uvo za utakmicu.
f

ficko.kg

pre 5 meseci

Ja Ilica videh u Kragujevcu. Na dan utakmice. Hahahahaha
r

ritamdapitam

pre 5 meseci

U ponedeljak Vanja i Ilic vidjeni u Somboru u kaficu. 🤣🤣
G

Grkbrk

pre 5 meseci

Ma ILIC I VANJA nisu ni bili na stadionu protiv Atalante 🤣🤣

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Opet Radonjić? Pa dokle vise Mocarte? Imate li meru? Ok je da pisete o nasim igracima kad igraju dobro ali vi o Jovicu svaki dan, Vlahovic promasi penal, tri teksta, sad Radonjic od kog ne moze da se zivi...
P

Pitanje za gospodu

pre 5 meseci

Zašto imate potrebu da tražite izgovore. Nemojte džaba da pričate kako ga trener ne voli jer je Srbin itd. Jednostavno, dečko je neozbiljan i zato se ovo dešava. Šta je toliki problem da se to prizna i prihvati?
N

Nsnsjehvfe

pre 5 meseci

Za Radonjica da ne komentarisem suvisno je , ali izgleda da ovaj lik ipak ima problem jer su Srbi, iako sam sve do sada odbijao to da prihvatim, ugledaj se bas na vlasica, ma da on je vrh igrac, decko ne zna gde tera, pa mali ilić juče odigrao fenomenalno, pokidao, par puta ga nisu ispostovali, ipak ovaj lik ima problem sa nama, iako je to vesto prikrivao
N

Ne bih rekao

pre 5 meseci

Radonja je kod njega igrao kao starter skoro svaku utakmicu, takođe i VMS i Ilić a Lukić je bio kapiten
n

ne znam nisam

pre 5 meseci

nisam gledao Torino..to kao da gledas..kadis alaves..majnc keln..to mogu samo ko se kladi ili ko ima previse vremena za gubljenje..da ima problem sa Srbina ne znam zasto bi ih dovodio i uglavnom igraju..a Jurix je bivsi igrac zvezde..Vanja nigde nije branio a promenio je par klubova. dok mu Juric nije dao sansu..ko nam.je kriv kad nemamo nijednog trenera..oni tri u ligi perice bar tako mislim
O

Orao

pre 5 meseci

Sram te bilo! Od kad znam za momka nije mogao da veze 2 utakmice na visokom nivou. Talenat vrhunski, ali dzaba. Napadati ovde Jurica jer je Hrvat je sramotno. Ako je kome davao sansu, davao je njemu. Sreca sto je na ovom portalu 90 % sporstke raje pa razumeju.

1992

pre 5 meseci

E baš bi dovodio Radonjića da ima problem sa Srbima. Jedina veća lijenčina od njega je Jović. Radonjić svugdje ima problem. On nije nikakav parametar. Jurić ih je dovodio u Torino a sigurno je imao bolje opcije. Lukiću dao traku. Ostale on dovodio i ako i nakon svega toga misliš da ima nešto protiv nekoga onda s tobom nešto nije ok. Prije će biti da ti imaš problem sa Hrvatima.
g

g

pre 5 meseci

Jel mu i sportski direktor Srbin pa se zato potukao s njim? Ocito tezak covek koji ceni rad i profesionalnost

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Pre bi se reklo da imaju bol u mošnicama da treniraju kvalitetno i napreduju, klasican srpski mentalitet proradio u njima... Da su malo pametniji, rade jako, i eto ih u jacem klubu vec sledece sezone.
s

simaniski

pre 5 meseci

Ilic je pokidao,takodje i Vanja. Juric daje izjavu i hvali obojicu. Sta je problem?