(©Reuters)
(©Reuters)

Jurićeva šok-terapija urodila plodom: Radonjić je željan igre, nije imao sreće da postigne gol

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.04.23. | 11:02

„Napadao je, branio se, veoma sam srećan“, kaže hrvatski strateg

Disciplinovanje u meču sa Juventusom dalo je rezultat. Otkako je Ivan Jurić izveo Nemanju Radonjića u gradskom derbiju 13 minuta nakon što ga je poslao na teren, srpski reprezentativac pruža sve bolje partije.

Malo je nedostajalo Nemanji Radonjiću da upiše prvenac u 2023. godini. Prečka i ofsajd sprečili su ga da se upiše među strelce protiv Sasuola. Raspoložen je bio za igru, pravio je dosta problema čuvarima sprintevima. Odluka Ivana Jurića da mu drugačije pristupi ispostavila se kao dobra, vratio se krilni napadač u startnu postavu Torina i umalo doneo pobedu Torinu.

Izabrane vesti

Dobio je Nemanja Radonjić pohvale za pristup.

“Radonjić nije imao sreće, ali je igrao dobro. Napadao, branio se, malo mu je nedostajalo da postigne gol. Veoma sam srećan. Odreagovao je dobro na šok-terapiju u meču sa Juventusom. Vidim da je željan“, rekao je Ivan Jurić.

Nezadovoljan je hrvatski strateg što Torino nije upisao pobedu, jer bio je dominantniji.

„Nisam zadovoljan rezultatom, moje ekipa je zaslužila pobedu. Stvarali smo šanse, ali nismo bili efikasni. U prvih pola sata je trebalo da damo barem dva gola, umesto toga smo primili gol i otišli u rezultatski minus. Nije lako u tom trenutku da se reaguje, ali uspeli smo, oporavili smo se protiv kvalitetnog tima“, poručio je Ivan Jurić, pa nastavio:

„Želeli smo da pobedimo. Šteta zbog rezultata. Dominirali smo u tih pola sata i izgubili dva boda. Momci rade ono što tražim na treningu, dobro igramo i verujem da možemo da nanižemo nekoliko pobeda u prvenstvu“.



tagovi

TorinoNemanja RadonjićIvan Jurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara