Foto: AFP
Foto: AFP

Prečka, pa ofsajd ukrali rastrčanom Radonjiću prvi gol u 2023: Sanabrija doneo bod Torinu (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | pon. 03.04.23. | 22:46

Bikovi bliži pobedi u Emilija Romanji, Sasuolo stao posle četiri pobede

Zavesu na 28. kolo Serije A spustili su timovi iz sredine tabele Sasuolo i Torino, ujednačenost ovih rivala o kojoj svedoči prost pogled na tabelu, Nerovaerdi i Bikovi preneli su i na teren Mapei stadiona. Sasuolo poveo u prvom delu, sredinom nastavka izgubio prednost, a iako je ekipa Ivana Jurića nakon izjednačenja bila za nijansu bliža trijumfu, utisak je da je podela bodova ipak predstavljala realan ishod - 1:1.

Nemanja Radonjić našao se u startnoj postavi i momentalno pokazao da je raspoložen za igru. Pravi je mnogo problema čuvarima, odlično sprintao, ulazio u šanse, pogodio preču u 32. minutu, a u 70. čak i zatresao mrežu. Ipak, prvi gol u 2023. godini srpskom reprezentativcu ukrao je čovek koji mu je i asistirao, Nikola Vlašić, budući da se nešto ranije našao u ofsajdu.

Izabrane vesti

Korektnu utakmicu odigrao je i Vanja Milinković-Savić iako se u 36. minutu, posle njegove odbrane lopta odbila pravo na nogu Andree Pinamontija. Prvobitni udarac je bio vrlo nezgodan, Vanja je pritom bio markiran, potrudio se da školski odbije loptu u stranu, ali nije bilo dovoljno. U drugom poluvremenu nije srpski golman imao previše posla, zaustavio je jednu loptu koja je išla maltene pravo u njega, u poslednjem od šest minuta nadoknade, skinuo opasan centaršut sa glave fudbalera Sasuola.

GOL SASUOLA POGLEDAJTE OVDE.

Otkako su Neroverdi poveli zaličilo je da bi serija mogla da se nastavi i da će možda izvojevati i petu uzastopnu pobedu, ali sprečio ju je Antonio Sanabrija. Sjajno je Argentiac pod prečku pospremio centaršut Valentina Lazara, rezerviste kojeg je Jurić bacio u vatru desetak minuta ranije.

Izjednačujući gol osokolio je Torino, krenuli su gosti po preokret, a jedan od prvih naleta okončan je poništenim golom Radonjića. Potom su u više navrata opsedali protivničku trećinu terena, mada su konkretniji pokušaji izostali.

GOL TORINA POGLEDAJTE OVDE.

Ivana Ilića nije bilo ni u protokolu zbog povrede, kao ni opasnog napadača Jana Karamoa koji je neposredno pre martovske povrede igrao u odličnoj formi.

Nezgodan aprilski raspored očekuje fudbalere Torina pošto u naredne četiri utakmice osim Salernitane, za rivale imaju Romu, Lacio i Atalantu, timove koji se ozbiljno bore za mesta u Ligi šampiona. Potpuno suprotno od Sasuola koji u naredne četiri runde od zvučnijih rivala ima samo Juventus, dok ga još čekaju okršaji sa Veronom Salernitanom i Empolijem.

SERIJA A, 28. KOLO:

Subota

Kremoneze - Atalanta 1:3 (0:1)

/Ćofani 55 - De Ron 44, Boga 73, Lukman 90+3/

Inter - Fjorentina 0:1 (0:0)

/Bonaventura 53/

Juventus - Verona 1:0 (0:0)

/Ken 56/

Nedelja

Bolonja - Udineze 3:0 (2:0)

/Poš 3, Moro 12, Berou 49/

Monca - Lacio 0:2 (0:1)

/Pedro 13, Milinković Savić 56/

Specija - Salernitana 1:1 (0:1)

/Šomurodov 70 - Kaldara 43ag/

Roma - Sampdorija 3:0 (0:0)

/Vajnaldum 57, Dibala 88p, El Šaravi 90+4/

Napoli - Milan 0;4 (0:2)

/Leao 17, 59, Dijaz 25, Salemakers 67/

Ponedeljak

Empoli - Leče 1:0 (0:0)

/Kaputo 62/

Sasuolo - Torino 1:1 (1:0)

/Pinamonti 36 - Sanabrija 62/

***Kvote su podložne promenama



tagovi

sasuoloTorinoAntonio SanabrijaToni Sanabrija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara