Nikolas Gonzalez (©Reuters)
Nikolas Gonzalez (©Reuters)

Juriš na Nikolasa Gonzalesa, cena 30.000.000, u redu i Juve i Totenhem

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.01.21. | 10:37

Od ranije i Lids

Nije baš da je sve teklo kao po loju, ali Nikolas Gonzales je u poslednjih osam meseci probio barijeru. Posle mučenja u debitantskoj sezonu u Bundesligi i mučenja u prvih šest meseci u Cvajti, talentovani Argentinac je pronašao formu i sada redovno trese mreže. Pitanje je samo još koliko dugo će to činiti u dresu Štutgarta, pošto je prema informacijama uglednog Atletika sve jača konkunrencija za potpis 22-godišnjeg napadača.

Podsetimo, Štutgart ga je doveo iz Argentinos Juniorsa još 2018. godine i za to dobro platio: 8.500.000 evra. Dugo ga je čekao, izgleda da će se isplatiti. Prošlu sezonu je završio sa osam golova na devet utakmica i pomogao Švabama da se vrate u elitu.

Izabrane vesti

Ove je na 11 utakmica dao pet golova, namestio još dva, a dva puta je bio i strelac u dresu reprezentacije Argentine. Brojke koje ne mogu da se ne primete u modernom fudbalu.

Još letos se zato interesovao Lids, a sada je navodno bilo i pregovora sa Juventusom i Totenhemom. Istina, sve je tek u početnoj fazi, daleko od realizacije.

Štutgart bi inače tražio makar 30.000.000 evra na ime obeštećenja, dok plata igrača ne bi bila problem, pošto u Bundesligi Gonzales zarađuje 1.500.000 evra bruto, plus bonuse.


tagovi

Nikolas GonzalesZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Juventus
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara