Huan Kvadrado (©Reuters)
Huan Kvadrado (©Reuters)

Juve i bez Kvadrada na San Siru

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.01.21. | 20:35

Aleks Sandro nije jedini zaražen fudbaler Stare dame

Juče je obelodanjeno da je levi bek Juventusa Aleks Sandro zaražen virusom korona, a sada je pozitivne rezultate testa na Covid-19 dobio i desni spoljni fudbaler Bjankonera Huan Kvadrado.

Brazilac, koji je u nedelju proveo 83 minuta na terenu u pobedi protiv Udinezea (4:1) je u ponedeljak osetio blaže simptome, odmah je podvrgnut testiranju, koje je ubrzo pokazalo da postoji prisustvo virusa. Momentalno je stavljen u izolaciju, ali sada je jasno da nije jedini zaražen fudbaler Juventusa, koji već u sredu čeka derbi sa Milanom (20.45).

Izabrane vesti

Kvadrado za razliku od Aleksa Sandra ne oseća simptome.

"Fudbalski klub Juventus obaveštava javnost da je tokom testiranja u sklopu protokola na snazi Huan Kvadrado dobio pozitivan nalaz na Covid-19. Igrač je već stavljen u samoizolaciju i ne oseća simptome", stoji u saopštenju prvaka Italije.

Bjankonere očekuje jako važan susret sa Milanom u okviru 16. kola Serije A. Trenutno kaskaju 10 bodova za liderom (uz utakmicu manje) i pobeda je imperativ za pulene Andree Pirla. Osim Aleksa Sandra i Kvadrada koji definitivno neće nastupiti na San Siru, pod znakom pitanja je i nastup Alvara Morate zbog povrede.

"Videćemo kakva je situacija sa Alvarom Moratom i da li će moći da igra u sredu, ali sumnjam", izjavio je Pirlo.

Kako je sada za susret u Milanu otpisan i prvi desni bek Stare dame, jasno je da će po bokovima u zadnjoj liniji na San Siru igrati mladi Đanluka Frabota (levo) i Danilo (desno).




tagovi

Huan KvadradoAleks SandroJuventusMilan

Obaveštavaj me

Juventus
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara