Komentari na vest

Juve ima novog predsednika – računovođa vodi Staru damu

d

del.pje

pre preko 1 godinu

Samo kad su oterali onog lopova Nedveda i onog allegrija neznalicu
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Neće ovaj dugo biti predsednik, postavljen je od strane Vlasnika kluba privremeno dok se ne stabilizuju finansije. E sada, da li će on raditi samo na stabilizaciji finansija ili možda pripremati klub iz a neku eventualnu prodaju, pitanje je. Juventus ozbiljno kaska za velikanima u Evropi i tu ne postoji brzo rešenje…Sigurno je da se ovaj čovek neće baviti sportskim pitanjima već menadžmentom, kao što se ni u jednoj ozbiljnoj kompaniji Generalni direktor ne bavi tehničkim pitanjima.
C

CL16

pre preko 1 godinu

O prodaji tesko da ce se baviti! Juve je vlasnistvo Anjelijevih preko 100 godina! Citao sam cak da je Giani u testamentu ostavio amanet da se Juve ne dira, i da je to porodicno čedo! :) ono sto je sigurno je da ce peglati finansije! Vjerovatno Juve cekaju 2-3 sezone manjih ulaganja i oslonac na mlade igrace i ovo sto imaju... sto po meni nije loše. Fudbal je vec odavno biznis u kome se vrti ogromna lova! Ovo je u svakom slucaju odlican potez. Ceka se jos imenovanje sportskog sektora, tj sportskog direktora i njegovih pomocnika! Rijesio Elkan da malo pospremi dvoriste! Istovremeno sa ovom vijescu sinoc, stigla je i vijest da je i Matia Binotto šef Ferrari F1 tima takodje podnio ostavku! :) veselo je u Torinu i cijeloj Italiji danas! Juventinima svanulo, kao i mrziteljima koji ocekuju Juve ponovo u Serie B! :) vidim da i novinari sad manje pisu o ostavkama, a vise po netu traze vijesti nekog milanskog, rimskog ili napuljskog novinara kako iz "dobro provjerenih informacija" salju Juve u Serie B! :)
s

samo da

pre preko 1 godinu

Samo da otjeraju trenera i da počnu igrati napadački fudbal, da i Vlahović ostvari potencijal
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Vlahović mora otići iz Juventusa da bi ostvario potencijal. Odabrao je Juventus u pogrešnom momentu, Junajted bi bila za njega trenutno bolja opcija
R

Ris

pre preko 1 godinu

Čim je ovaj sa takvom biografijom opstao na slobodi znači da zna znanje!
t

tenkista

pre preko 1 godinu

Može da se snađe dobro ako zaposli dobre savetnike. Italija je, ipak, sličnija Srbiji nego Danskoj, pa će, nažalost, opet biti uticaja lobija i kriminala spolja, jer ogroman je novac u pitanju, a ako nema zaštitu, svašta će morati da pusti u klub
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Logičan potez Džona Elkana. Računovođe su svijest i savjest poslovnog svijeta. Ovaj Novi predsjednik će utvrditi pravo stanje, dati dijagnozu i propisati adekvatnu terapiju. Nakon toga biće drugi, treći čovjek, ako ostane u klubu.