Matija Perin
Matija Perin

Juve ostao bez 15.000.000, mučeni Matija Perin pao na pregledima

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.19. | 21:17

Benfika se povukla

Sve je bilo gotovo, na stolu je čekao ugovor na pet godina. Samo ti lekarski pregledi su delili Matiju Perina od transfera u Benfiku. Formalnost? Ne uvek. Svojevremeno najtalentovaniji italijanski golman koji je trebalo da izraste u naslednika Đanluiđija Bufona pao je na testovima, pa je transfer – propao.

Benfika je zvanično objavila da je na pregledima utvrđeno da 26-godišnji golman nije sasvim zalečio problem sa ramenom i da će terapije potrajati duže no što se mislilo. Otprilike četiri meseca. Odnosno barem do novembra. Jasan signal za Benfiku da se povuče iz posla i uskrati Juventus za unapred planiranih 15.000.000 evra koliko bi u Torino stiglo na ime obeštećenja.

Izabrane vesti

Doduše, portugalski mediji ostavljaju otvorenom mogućnost da Perin ipak stigne u Lisabon, ali tek u zimskom prelaznnom roku. Ako tada ne bude problema na pregledima.

A kakav je Perin maler ne bi nas to iznenadilo. Desno rame je prvi put operisao juna 2015, pa u aprilu 2019. Pride je pokidao i ligamente oba kolena: desno aprila 2016. i levo januara 2017.

Baksuz. Baš.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara