Juventus digao ponudu za De Lihta!

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.07.19. | 23:36

Ajaks još nije zadovoljan

Juventus digao ponudu za De Lihta!

Ajaks još nije zadovoljan

Izabrane vesti

Juventus nastavlja da steže obruč oko Matijsa de Lihta, ali Ajaks odoleva.

Najnovije vesti iz Holandije od večeras glase da je italijanski šampion podigao ponudu za talentovanog Holanđanina, pošto je prva glatko odbijena od strane Ajaksa. Podsetimo, Juventusova prva ponuda je iznosila 50.000.000 evra plus bonusi, ali Ajaks nije ni pomislio da je prihvati.

Večeras su Bjankoneri ponudili čistih 67.000.000 evra bez bonusa i čekaju odgovor, ali on će najverovatnije opet biti negativan.

Ajaks insistira na obeštećenju od 75.000.000 evra. To je granica koju su odredili još pre nekoliko meseci i što su tada saopštili De Lihtu i njegovom agentu Rajoli. Tada je odlučeno da Ajaks neće praviti licitaciju i pokušavati da izmuze što više para od zainteresovaih klubova, ali i da neće ići ispod granice od 75.000.000 evra.

Juventus se nadao da će preko Rajole uspeti da ubedi De Lihta da zatraži transfer i izvrši pritisak na Ajaks, ali je mladi Holanđanin ostao dostojan uloge kapitena kluba koji ga je stvorio. Pojavio se na početku priprema i sasvim normalno trenira sa ostatakom tima.

Juventusu se žuri da završi posao i da De Lihta predstavi u subotu kada će se na pripremama pojaviti i Kristijano Ronaldo, ali iz Ajaksa još nema zelenog svetla. Overmars ne odstupa od poečtne pregovaračke pozicije.

Istovremeno, iz Italije stižu vesti da drugi Rajolin klijent Mojze Ken i definitivno neće biti deo transfera. Niti se igraču ide u Ajaks, niti je Ajaksu potreban mladi Italijan. Juventus ima ponudu Evertona tešku 30.000.000 evra, a Ken se još ne izjašnjava oko novog ugovora jer ne zna kakva uloga i minutaža ga očekuju. Aktuelni mu ističe za godinu dana...

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara