Komentari na vest

Juventus je Pogbin rob, guši ga faraonski ugovor! Vlahović ili Kjeza – nema mesta za obojicu

mratinkovic86@gmail.com

pre 11 meseci

Pogba da slavi pokojnog Mina kao sveca. Da mu nije njega , bio bi kvalitet za Aston Villu, Brighton, Bolognu..uz svo poštovanje prema klubovima. Ovaj čovek je zaboravio fudbal da igra posle 2018 god. Ali zato šuške samo rastu. Živeo marketing i fudbal 21. veka.
d

d. g.

pre 11 meseci

Ma oni će sa Realom i Barsom u Super ligu. Ne zna se ko je veća muljara i ko je u većim dugovima.
G

Gaginjo

pre 11 meseci

Vlahovic je morao da ode u Arsenal !
r

roni

pre 11 meseci

o cemu vi pisete pa juve od tv prava,kalca, adidasa i dzipa ima preko 200 mil godisnje.di marija i rabio kad odu to je 20 mil manje na plate a ako zagusti uvek mogu da dobiju 30 mil za lokatelija i da ne osete promenu u timu.
S

Saturn

pre 11 meseci

Milijardu imaju
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Juventus je Pogbin rob vrlo zanimljivo ako se bira izmedju Vlahovica i Kjeze onda definitivno Vlahovic.
M

Mad Max :)

pre 11 meseci

Upravo je pre je izasla vest da je Alegri trener jos dve utakmice. Na kraj prvenstav se rastaju sporazumno. A najuzi kandidati za trenera su Paladino, Italijano i Spaleti. Juventus ce verovatno pokusati da potpise Ndicku i Tirama kojima je istekao u govor i da proba da dovede Fratezija ili Sergeja, s obzirom da ne igra evropu sledece sezone, sa novim trenerom Juventus i rasterecenim rasporedom Juventus ce lagano da bude u konkurenciji za skudeto, Ne treba zaboraviti i da se vraca Kulusevski koji je ozbiljno napredovao...
k

kakoe

pre 11 meseci

Izvini Ferrero nisam te prepoznao
G

Gile Interista

pre 11 meseci

Kako si se radovao kad su kradentusu vratili bodove, pisao si da nema sanse da im uzmu bodove opeti da igraju LS sigurno dok si Interu predvidjao propast i na kraju Inter igra finale LS i Finale kupa italije, sad si na apartima mali TELETABISE, munem AHAHAHAHAHAJAHAHAHAHAHA

Pjanić sa tri žutaa

pre 11 meseci

Ne valja toliko spavati...
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Juventus sa ovim klovnovima je presemešan jos na sve to Alegri jos trener !! To je znak koliko su u krizi kad ne mogu da raskinu ugovor !! Ovi su obrijali Juventus domaćinski . Alegri posebno !
S

Sempre Ac Milan

pre 11 meseci

Ima li šta za Milan?Dušan,di maria!?

Pjanić sa tri žutaa

pre 11 meseci

Prijatelju, ne treba vam taj juventusov otpad. Da je srece po vas, da se gazda isprsi, da uzmete tri krstena igraca i da imate odlican tim.