(©Reuters)
(©Reuters)

Juventus ponovo kupuje u Španiji?

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.03.21. | 13:02

Torinezi zainteresovani za igrače Sevilje i Valensije

Posle Ronalda, Kedire, Morate, Ljorentea, Mandžukića, Artura, Kansela... Juventus bi ponovo mogao da pazari u Španiji.

Mundo Deportivo piše da su Torinezi zainteresovani za ofanzivnog vezistu Valensije, Kangina Lija, dok Gazeta navodi da je bačeno oko na Đoana Đordana iz Sevilje, takođe centralnog veznog fudbalera.

Izabrane vesti

20.45: (10.5) BUGARSKA (5.70) ITALIJA (1.28)

Navodno, Andrea Pirlo planira da osveži vezni red svog tima, a pomenuta dvojica bili bi dovedeni umesto Arona Remzija i Adrijena Rabioa, koje će crno-beli pokušati da prodaju tokom leta.

I Li i Đordan su pod važećim ugovorima, međutim, njihovo obeštećenje ne bi trebalo da predstavlja problem Staroj dami. Južnokorejski reprezentativac ima ugovor na još godinu dana i, u slučaju konkretnog poteza iz Torina, mogao bi da odbije ponudu Valensije za produžetak. Po informacijama iz Španije, Juve će opipati puls na Mestalji ponudom od 15.000.000 evra.

Što se tiče Đordana, njegov ugovor sa Seviljom traje do leta 2023, a uz to je i član kluba koji redovno igra međunarodna takmičenja. Zbog toga je i njegova cena veća, najmanje 25.000.000 evra.

Sigurno je da će posle prekinutog šampionskog niza doći do promena u igračkom kadru Juventusa, pa ostaje da sačekamo i vidimo hoće li pomenuta dvojica zaista u Torino.


tagovi

JuventusSeviljaValensija

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara