Arkadijuš Milik (AFP)
Arkadijuš Milik (AFP)

Juventus se dogovorio sa Milikom, ostaje teži deo posla

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.07.20. | 10:35

Poljski napadač pristao na prelazak u redove novog-starog šampiona Italije

Prelazni rok tek što je počeo, a Juventus već sprema bombu! Jeste Stara dama po deveti uzastopni put osvojila tron, ali je to učinila mnogo neubedljivije nego prethodnih godina. Nije sve bilo pod konac, odbrana je popuštala mnogo češće nego ranije, nije bilo lepršavosti u igri, a ni napad nije rešetao kao ranije. Zbog toga su u upravi novog-starog šampiona Serije A već krenuli sa renoviranjem tima, a kao prioritet je postavljeno dovođenje špica. I Juventus ne gubi vreme - prva meta, Arkadijuš Milik, već je rekao "da", javlja italijanski novinar Đanluka di Marcio.

Međutim, dogovor oko ličnih uslova sa igračem je bio lakši deo posla. Sada Staroj dami preostaje da "slomi" i gazdu Napolitanaca Aurelija de Laurentisa, a to neće biti nimalo lako. Ali, Juventus je već spremio plan A. Šampion Italije je spreman da u čitav posao uključi i Federika Bernardeskija koji nema mesto standardnog prvotimca kod Mauricija Sarija. Međutim, klub sa juga Italije ne želi da pregovara dok ne sazna ime novog agenta italijanskog krila.

Izabrane vesti

Ukoliko Napolitanci pak odluče da im Bernardeski nije potreban, Juventus ima i opciju B, ali i C, u vidu Luke Pelegrinija i Kristijana Romera koji bi takođe mogli put San Paola.

Staroj dami je novi špic prekopotreban. Gonzalo Iguain je već ušao u 33. godinu života, igra sve slabije, zbog čega je Paulo Dibala je veći deo sezone proveo upravo na mestu centralnog napadača, iako mu to nije prirodna pozicija.


tagovi

Arkadijuš MilikJuventusNapoli

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara