(©Reuters)
(©Reuters)

Juventus se priprema za život bez Vlahovića: Novog špica locirao u Engleskoj, u prednosti je u odnosu na Milan i Romu

Vreme čitanja: 3min | sre. 12.07.23. | 01:07

Stara dama poslala upit Vest hemu za Đanluku Skamaku

Leto nije bilo ni počelo, a Juventus je znao šta mu je činiti ako ne želi da ga u budućnosti finansije sputavaju i nešto lakše diše. Opcija je samo jedna: prodaja nekog od igrača sa visokom tržišnom ceno. Mogućnosti su dve: Dušan Vlahović ili Federiko Kjeza

Vihorno italijansko krilo kuburilo je sa povredama, dugo se Federiko Kjeza vraćao posle povrede i nije veliko iznenađenje što baš i nije na ceni. Biće onoga trenutka kada sve uveri da je povreda prošlost. Izbor je pao na srpskog reprezentativca, njegov transfer može da donese neophodne milione u klupsku kasu za mir u kući, a Juventus je počeo da se priprema za život bez Dušana Vlahovića

Izabrane vesti

I srspkog golgetera su u nedvano završenoj sezoni morile povrede, mučio se da igra u kontinuitetu, ispadao je iz stroja... Ali, to i nešto lošija sezona na idividualnom planu glede salda nije odbila kupce. U Bajernu su ga razmatrali, međutim, odlučili da svim snagama krenu po Harija Kejna i podignu ulog. Navelo je to i Totenhem da razmišlja o Dušanu Vlahoviću, a za trgovinu je zainteresovan i Čelsi. 

Ali, za sada, konkretnih ponuda nema. Juventus i dalje čeka, ali ne sedi skrštenih ruku. Ne želi da dođe u situaciju da ostane bez Dušana Vlahovića i inkasira između 70.000.000 i 80.000.000 evra, a da nema spremljenu zamenu. 

Počeli su u Torinu da spremaju teren i da češljaju tržište. Romelu Lukaku je jedna opcija, a rado bi Bjankoneri da angažuju dve. Kvalitetnih napadača nema na pretek, prava je oseka, a Stara dama je novog špica locirala na Ostrvu. Italijanski transfer-ekspert Đanluka di Marcio javlja da je Juventus poslao upit Vest Hemu za Đanluku Skamaku

Italijan je pre godinu dana postao četvrta najskuplja kupovina londonskog kluba, međutim, Rimljanin se po odlasku iz Sasuola i nije bogzna kako pokazao. Prvo su Čekićari imali ogromne probleme u igri, nikako nije polazilo za rukom Dejvidu Mojesu da sve delove slagalice složi kako je zamislio, a kasnije je Đanluka Skamaka imao problem sa povredama, zbog čega je propustio završnicu sezone. 

Nije impresionirao Engleze i na tu kartu će zaigrati Juventus. Voljan je Vest Hem da ga proda i povrati uložen novac, a keš će biti adut torinskog kluba. Ukoliko proda Dušana Vlahovića, imaće dovoljno sredstava da otkupi italijanskog reprezentativca. A, to je upravo ono što veliki rivali iz Serije A u ovom trenutku ne mogu ili nisu spremni da urade. 

Milan je pokazao interesovanje za Đanluku Skamaku, a Roma povukla konkretne poteze. Ušla je u pregovore sa Čekićarima oko pozajmice, čak je Tijago Pinto išao u London kako bi obavio pregovore u četiri oka (igraču jeste prelazak u Romu želja zbog rada sa Žozeom Murinjom, ali pita se i Vest Hem). Posle Juventusovog upita sve će biti na čekanju, zavisiće sudbina italijanskog napadača od sudbine Dušana Vlahovića.


tagovi

Dušan VlahovićĐanluka SkamakaJuventusVest HemLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Juventus
Milan
Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara