Rodrigo de Paul (©Reuters)
Rodrigo de Paul (©Reuters)

Juventusova nova ideja je De Paul, Udineze čeka bar 35.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.08.20. | 14:39

Argentinac s italijanskim papirima opet u centru pažnje

Posle odlaska Miralema Pjanića u Barselonu i dolaska Artura Mela, pa i najava da bi istim putem mogao da krene i Rodrigo Bentankur, Juventus je definitivno u obavezi da presloži vezni red i napravi novu kompoziciju kako bi nastavio dominaciju u italijanskim okvirima i konačno napravio nešto značajno u Evropi.

Kako su Sami Kedira i Blez Matuidi precrtani, a i Aron Remzi nije baš najsigurniji, verovalo se da je logičan izbor Mauricija Sarija Žoržinjoodnedavno stavljen na transfer listu – a lokalni dnevnik Korijere di Torino piše da je Damina nova opcija na tržištu – Rodrigo de Paul.

Izabrane vesti

Argentinac sa italijanskim papirima odavno je prevazišao nivo Udinezea, ali nikako da napravi iskorak i ode u sledeći klub, iako je praktično u svakom prelaznom roku jedna od centralnih figura italijanske pijace. Sada je De Paul zapao za oko odgovornima u Torinu, a pokušaće da iskoriste dobre odnose sa vrhuškom Zebri kako bi završili transfer.

Na Frijuliju nemaju ništa protiv transfera, pogotovo u ova krizna vremena, ali samo pod uslovom da Juventus dobro plati De Paulov transfer. Udineze čeka minimum 35.000.000 evra, a navodno je optimalna suma 40.000.000 evropskih novčanica.

Podsetimo, De Paul se dugo pominjao kao želja Interovih trenera i direktora, ali svaki put bi se priča završavala na spekulacijama. De Paul je za Zebre prošle sezone odigrao 35 mečeva i skupio po sedam golova i asistencija. Ima ugovor do juna 2024. godine, pa je samim tim i cena nešto jača. 



tagovi

Rodrigo De PolLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara