Komentari na vest

Juventusove muljaže na radaru Uefe: Otvorena istraga zbog kršenja finansijskog fer-pleja

J

Jnb

pre preko 1 godinu

Kalčopoli 2 Juve i mafija ko Pablo Eskobar i droga. Ne mogu jedni bez drugih.
S

StoneCold_

pre preko 1 godinu

Jel neko stvarno misli da ce UEFA nesto da uradi? Sad kad Juventus moze da izadje iz projekta Superlige i tako zakopa tu pricu? Da su isplacivali na crno, verovatno jesu, ali igraci koji su primili pare tako su proneverili porez i sl tako da niko to nece priznati. A to su uradili svi koji klubovi/igraci koji su pristali na smanjivanja plata tokom Covida. Calco je jednom zakopan zbog Farsopolija, sad kad im je konkurencija za TV prava FR i POR liga niko nece pipnuti Juve. Tuzilac se nalozio pred izbore, skuplja glasove. Anjeli ce dobiti po usima a tuzilac ce posle kod Elkana u neki odbor i to je to.
S

Smouth

pre preko 1 godinu

I za Kalcopoli ste govorili nema nista od toga, namestili vam drugi...a evo prodje 16 godina i nista nisu uspeli da pobiju. Uhvaceni u namestanju utakmica i drugi im krivi. Evo i danas im je glavna odbrana " nismo samo mi ". Inace finansijska policija je uletela u sve klubove, a od tih vecih je jedino Juventus pao. Uz njih tu je i Djenova koja je saradjivala sa njima puno. Ti strucnjaci kojr pominjes su navijaci Juventusa, a jedino Tutosport pokusava da ublazi pricu. Ocogledno da nisi dovoljno upucen, ali poceli su da se pojavljuju audio snimci Anjelija, Paraticija, Arivabenea..kao i ostalih iz uprave kluba. Preko 70 miliona proneverenog novca nadjeno je samo za proslu sezonu, knjige se vrsljaju sve vise, a i obradjuje se audio materijal. UEFA je zatrazila sve dokaze i koliko strucnjaci javljaju sa delom koji je prosledjen UEFA Juventus bi mogao da dobije minimalno 2 godine zabrane dovodjenja igraca, a ako se ispostavi celokupan materijal sto ce morati da se uradi...lako moze da usledi petogodisnja zabrana ucestvovanja u LS.
C

CL16

pre preko 1 godinu

jedva cekam da se ovo sve zavrsi, pa da polako svi pojedete svoje rijeci... :) koliko vidim ovdje se samo prevode milanski, rimski i svaki drugi mediji, a odbrana, tj Juventusova saopstenja i saopstenja pojedinih strucnjaka koji su upoznati sa situacijom se ignorišu... samo zuta stampa, mrzitelji Juventusa! zeli se medijski natovariti Juventusu, kao 2006, a svi cemo vidjeti da ce ovaj proces Juventus dobiti! :) admine, objavi komentar, jer sledeci put cu pisati urednistvu za neobjavljivanje komentara!
k

kopljarka79@gmail.com

pre preko 1 godinu

Doktori prevare,svi ostali su amateri za njih. Pa onaj sef mafije,kako se zvao,mislim Rino,ili tako nesto,na sudjenju je rekao da je dobijao uputstva od sefa na severu,matorog Djanija(o pokojniku sve najlepse). I sad kad ih "odvale" sa kaznom,odmah krece neka nova prevara da se smislja. Andjamo Juve,vinci per noi.
@

@koplj...

pre preko 1 godinu

Toto Rino se zvao.
s

svi

pre preko 1 godinu

Su to znali kad je Pjanic isao u barsu da su namerno to uradili i jedni i drugi da bi ispeglali knjige. I tek sad ste se setili da nesto uradite. UEFA MAFIA!
G

Gost 323

pre preko 1 godinu

Tako je uefo,hteli su superligu sad ih nagazite da ne stanu na noge jedno 50 godina
h

hrvoje

pre preko 1 godinu

Juventus se ugledao na nas vodoinstalatere, voli isplatu na crno.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Izgleda će vrlo brzo Vlahović i Kostić postati slobodni igrači.