Paulo Dibala (Reuters)
Paulo Dibala (Reuters)

Juventusu se crno piše: Bez Dibale i Morate protiv evropskog prvaka

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.09.21. | 16:05

Stara dama platila skupu cenu pobede nad Sampdorijom

Uhvatio je Juventus korak, vezao i drugu pobedu u sezoni ali je paltio skupu cenu. Na meču protiv Sampdorije su mu se povredili prvi napadači Paulo Dibala i Alvaro Morata. Pitanje je do kada će odsustvovati...

Argentinac je postigao gol u 10. minutu i desetak minuta kasnije napustio teren u suzama. Očigledno je da povreda kolena nije lakše prirode. Morata je zamenjen u 82. minutu i deluje da njegova povreda nije tako ozbiljna.

Izabrane vesti

„Videćemo kako ćemo igrati protiv Čelsija bez Dibale i Morate. Sigurno nećemo moći da računamo na njih dvojicu. Uostalom, to i nije utakmica koja nešto odlučuje. Naše ključne utakmice će biti protiv Zenita. A do tada imamo reprezentativnu pauzu i nadamo se da će se igrači oporaviti“.

Prokomentarisao je i partiju Dejana Kuluševskog kao i odluke da uvede u igru Remzija i Kjelinija.

„Dejan je bio dobar. Može da igra i kao drugi napadač, i u veznom redu. Lokateli i Bentankur su bili umorni. Bilo nam je potrebno više driblinga na sredini terena i zato sam uveo Remzija. Uvođenjem Kjelinija smo prošli na trojicu pozadi kako bi zadnji vezni imali više prostora“.

Alegriju je žao što pobeda protiv Sampdorije nije bila ubedljivija.

„Danas smo odigrali defanzivno dobro ali smo pogrešili kod kornera za 2:1 i kod 3:2 smo glupo izgubili loptu. Morali smo ranije da zatvorimo utakmicu. Imali smo sjajnu priliku preko Bentankura za 4:1. Ipak, srećni smo zbog prve pobede na domaćem terenu u sezoni i što smo vezali dve prvenstvene pobede“, rekao je strateg Juventusa.


tagovi

Masimilijano AlegriPaulo DibalaAlvaro Morata

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara