Huan Bernat (Foto: AFP)
Huan Bernat (Foto: AFP)

Kad je džabe... Barsa prati Bernatovu situaciju u Parizu

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.02.21. | 19:02

Iz Pari Sen Žermena još uvek nisu ponudili novi ugovor Špancu, rasplet prati i Sevilja

Već i ptice na grani znaju da je finansijska situacija na Nou Kampu daleko od idealne. Zbog toga je uostalom Barselona ove zime ostala bez pojačanja, iako su joj i te kako bila potrebna, te Katalonci već sada planiraju kako bi mogli da pojačaju igrački kadar, a da klupska kasa ne pretrpi veliki udarac. Najbezbolniji put do izvršenja te ideje jeste – potpisivanje igrača bez obeštećenja.

Erik Garsija i Memfis Depaj su dvojica fudbalera koji bi na leto mogli da na pomenuti način krenu put Katalonije, pošto im na kraju sezone ističu ugovori sa Mančester Sitijem, odnosno Lionom, međutim, kako navodi Mundo Deportivo, nisu jedini. Pod ruku sa pomenutim dvojcem mogao bi i Huan Bernat, ističe katalonski list.

Izabrane vesti

Prema informacijama uglednog Ekipa prvak u Pari Sen Žermenu i dalje nisu sigurni da li da španskom levom beku ponude novi ugovor – aktuelni ističe u junu – s obzirom na to da ga zbog povrede ligamenta kolena (odsutan od sredine septembra) neće biti do kraja sezone.

Pored upitnog fizičkog stanja u kojem bi se vratio posle višemesečne pauze, sumnje Parižana o nastavku saradnje sa Bernatom produbljuju odlične partije njegovog konkurenta na levom boku Lejvina Kurzave, te će na Parku Prinčeva odluku doneti tek pred kraj sezone, iako je u januaru bilo najava da bi moglo da dođe do produžetka ugovora.

Ukoliko pak dobije "čiste papire", Bernata, koji se i ranije dovodio u vezu sa Barselonom, Katalonci će uzeti u razmatranje, ističe Mundo Deportivo, jer zamenu za Đordija Albu i dalje nisu pronašli. Samo, da li je baš Bernat pravo rešenje? Procene li u Barsi da nije, sačekaće ga Sevilja, za koju Francuzi ističu da je takođe zainteresovana.


tagovi

Pari Sen ŽermenSeviljaBarselonaHuan Bernatletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara