(MN Press)
(MN Press)

Kad je zdrav, daće gol: Jovan Milošević se vratio i odmah pogodio (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 23:07

Napadač Štutgarta na pozajmici u Sent Galenu opet strelac

U mlađim kategorijama je bio uticajan, a izgleda da može da igra značajnu ulogu i u seniorskom fudbalu. Kad je zdrav. Jovan Milošević izgleda fit posle povrede pretrpljene čim je zadužio dres Sent Galena (mada je i na debitantskom meču dao gol), što je potvrdio i na susretu 30. kola prvenstva Švajcarske.

Napadač Zelenih, na pozajmici iz Štutgarta, je u prvom susretu pošto je zalečio povredio opet bio strelac. Ovoga puta na gostovanju Lozani. Samo 17 minuta pošto ga je trener Peter Cidler poslao na teren, nekadašnji prvotimac Vojvodine je reagovao na centaršut Kristijana Vitciga i doneo gostima prednost, ali je domaćin odmah uzvratio pogotkom Rudhanija za bod u vatrenom remiju – 3:3.

Izabrane vesti

Sent Galen je i dalje u dobroj poziciju da se plasira u plej-of, a Jovan Milošević da obezbedi status prvotimca do isteka pozajmice. Uostalom, kad je došao počeo je meč sa Vinterturom, međutim, baš tad se povredio, zbog čega ga nije bilo u sastavu na naredne četiri utakmice, dobio je šansu u završnici susreta sa Lucernom (tad nije bio precizan) i evo ga opet među strelcima.

Taman da pokaže šta zna i da nas još više boli saznanje što nije bio u prilici da se odazove selektoru Radovanu Krivokapiću za martovske kvalifikacione utakmice u pohodu na Prvenstvo Evrope. No, ako nastavi ovako da trese mreže, možda će skrenuti pažnju ljudi iz Štutgarta, koji su Vojvodjni platili 1.200.000 i odveli ga prošlog leta.

Podsetimo, poslednjeg dana jula će Milošević napuniti tek 19 godina...



tagovi

Sent GalenŠvajcarska 1Jovan Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara