Komentari na vest

Kada im se igra to je poezija: Grinvud gađa u trepavicu, Bruno se šali, Kavani pogađa! (VIDEO)

G

Gost007

pre oko 3 godine

Konacno su uocili Kavanija i dobija mnogo vise lopti..vidi se da je klasa vecna.
V

Vare

pre oko 3 godine

Grinvud je dobar igrac.morace da naprave mesta i za Dzesija Lingarda kad se vrati posto je eksplodirao u Westhemu

Falični Tom

pre oko 3 godine

Džesi najverovatnije neće ostati. Pročitao sam da ga Junajted neće dati ispod 30 miliona ili će da ga iskoriste za neku kombinaciju za Deklana Rajsa.
9

951357

pre oko 3 godine

Hahahaha, izbacio iz trke, a LŠ mu beži 6 bodova :D
G

Ginola 14

pre oko 3 godine

Raspad sistema, zbogom Evropo. Nadam se i zbogom Mourinho

Aha

pre oko 3 godine

Bravo Junajted! GGMU!
m

mr.wolf

pre oko 3 godine

Sta je potrebno da radim za mocart i pisem clanke ? Pitam, jer ovo je smesan tekst... pogotovo uvod... "norvezanin ne donosi stabilnost".... ???? Pa United je taj Norvezanin podigo do te mere da se sledece sezone bori za titulu. Zalosno, borili bi se i ove, ali tri boda protiv sefilda i cetri izgubljena u 90+ minutu protiv Lestera i Evertona.... sada bi nili na bod od sitija.
L

Lambo

pre oko 3 godine

@Mr.Wolf odgovor na tvoje pitanje je baš u tom tvom pogledu na fudbal,norvežanina i Man.Utd. U tekstu je jasno rečeno da ne donosi stabilnost. Pre svake utakmice imaš osjećaj da mogu izgubiti 5:0 ili pobediti 5:0 . Bog samo zna kako su na tom drugom mestu. Nikakvog pečata u igri. Čuj da nije prosuo bodove,pa i Burnley bi bio prvi da nije prosipao bodove...Smešno ih je porediti sa Sitijem uopšte,eto koliko ih je podigao. Zna se kako šampionski igraju ekipe koje su osvajale predhodnih godina,a Junajted jednostavno neizgleda tako i neostavlja utisak da bi sa norvežaninom mogao sl.sezone tako izgledati.
m

mr.wolf

pre oko 3 godine

@lambo Apsolutno nisi u pravu. Pogledaj gde je bio United pre nego sto je doso Norvezanin, i uopste, kako je igrao. Pogledaj sada. 3x bolje. Sigurno drugo mesto. Ja ne strepim kao sto kazes, da li cee 5-0 ili 0-5. Zasto bi ? Sasvim pristojno igraju na vecini utakmica, a danas naprimer, pogledaj akciju za drugi gol. Sto da se ne porede protiv Sitija ? Jel ih dobili skoro ? Norvezanin, i ne samo on, ogromne zasluge za pomak ima i Phelan, Kerik, MekKena. Ko ne vidi u kom pravcu ih vodi Norvezanin taj ne treba da prati fudbal.
G

Gostyehb

pre oko 3 godine

Kavabi ima neverovatan osecaj za pozicioniranje i hvatanje zaleta kad je to potrebno. Sreca pa su ostali igraci naucili da igraju oko njega i da ga traze loptama

Aha

pre oko 3 godine

Bravo Junajted! GGMU!