Komentari na vest

Kadeti na Prvenstvu Evrope: Srpske oči na Cvetkoviću iz Čuke i Zvezdinom vunderkindu

S

SLS

pre 2 meseca

Neverovatno zvuči podatak da samo 1 (jedan) igrač u reprezentaciji ne igra u Beogradu. No, to nije razlog da momcima ne poželimo sreću i dobar nastup na EP.
0

023

pre 2 meseca

Prenos od 16.55h na SK. Srećno deco!
L

Laker

pre 2 meseca

Zvezdina rerezentacija
T

Tuneki

pre 2 meseca

Ne postoje deca van blizanaca u Srbiji, da ne govorimo o regionu ili dijaspori Bruka
A

Archie

pre 2 meseca

Sramota da mali Borovina iz Vojvodine koji je ubedljivo prvi strelac kadetske lige sa 39 golova nije dobio poziv, a da selektorov sin iz zvezde koji je dao 19 jeste!
M

Mihajlovic

pre 2 meseca

Mislim da je bilo mesta i za Damjanovica i za Borovinu. Nego meni nesto drugo upada u oci. Luis Zevevic Dzon, koji igra fenomenalno za Arsenalov tim do 18 godina i trenira sa prvim timom, nije u kombinaciji za ovo EP? Stilom igre i brzinom podseca na Saku, izabrao je da igra za Srbiju, tako da nema optavdanja za nepozivanje. Argument nije to sto je 2008 godiste, jer su i Kostov i vec pomenuti Damjanovic isto godiste. Ne bi me cudilo da mali izabere englesku koja ga je vrv trazila.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Nisam gledao momka, i ne mogu da komentarisem da li je trebalo da ga zovu ili ne. Ali mislim da broj golova ne sme da bude faktor, vec kvalitet igraca. I Bazdar je imao 40 golova u sezoni, a smesan je igrac.
A

Archie

pre 2 meseca

@Gostgost kakve veze ima što je Baždar kao senior smešan igrač? Ovo je prvenstvo za kadete, a Borovina se dokazao u kadetima. Da li će za 10 godina igrati u Juventusu ili u Mladost GAT-a mi sada ne znamo, niti je to bitno. Govorimo o kadetsom nivou.
M

Miloschichichi

pre 2 meseca

Dokle god se budu ovi klinci iz zvezde forsirali nece nista uraditi. Prosli put kadetska reprezentacija, partizan cuka i zvezda redosled na tabeli a u reprezentaciji 19 igraca zvezde, 3 iz cuke i 1 iz partizana, i to je normalno? Srbija je najkorumpiranija zemlja na planeti
G

Gostgost

pre 2 meseca

Kad evo sad, Zvezda ubedljivo prva. I ovo je jedina reprezentacija koja je prosla kvalifikacije. A i realno, iz Partizana nema 2 igraca da valjaju.
D

Djape45║

pre 2 meseca

Nije Edin Anvdic nego Adem Avdic.
G

Gostiona

pre 2 meseca

Samo deca partizana zvezde cuke i ovaj decak iz Lucana igraju fudbal!? Moguce? Ostali klubovi ihraju iz zabave kao na poljani!? Dajte treneri malo se angazujte po tim poljanama!
g

ggrbg

pre 2 meseca

reprezentacija zvezdopartizana ,dabogda primili po 3 od svakog
s

slb bez p

pre 2 meseca

Podeljeni bodovi i prolaz u DALJU RUNDU. Pa ko je ovo pisao briljira!
s

slb bez p

pre 2 meseca

Na OVO PRVENSTVO reprezentacija Nemacke nije uspela da izbori plasman. Au rodjaci, koliko se vi svadjate sa padezima