Kadiz izgubio strpljenje, želi Uroša Đurđevića u špicu napada

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.01.22. | 12:09

Klub iz Primere traži igrača koji bi popravio lošu efikasnost ekipe

Čelnici Kadiza su odlučni u nameri da dovedu adekvatno pojačanje u špicu napada ove sezone, pokušavali su da privole Paka Alkasera i Luka de Jonga, ali su očigledno odlučili da se okrenu alternativnom rešenju, a to je Uroš Đurđević.

Srpski napadač je bio prilično tražen prošlog leta, posle sezone u kojoj je postigao 22 gola, ali je ostao u Hihonu. Klub iz Asturije je tada tražio obeštećenje od 6.000.000 evra, a veruje se da je i sada cena slična, iako je Uroš postigao tek šest golova u Segundi ove sezone, a ukupno sedam uključujući i Kup kralja.

Izabrane vesti

Đurđević je nedavno izjavio će verovatno ostati i nakon januara u klubu, ali preostaje da se vidi da li bi ipak poziv iz Primere mogao da promeni tu njegovu odluku, bez obzira što se radi o ekipi koji se bori za opstanak.

Kadiz ima samo dve pobede od početka sezone i 15 postignutih golova na 19 utakmica i jasno je da je upravo slaba efikasnost osnovni problem ovog tima. Kvalitetan špic bi mogao mnogo toga da promeni, s obzirom da su Alvaro Negredo i Čoko Lozano postigli ukupno sedam golova u Primeri od početka sezone.

Još prošle sezone bilo je jasno da je Đurđević prerastao takmičenje u kom se nalazi, ima još godinu dana ugovora sa Hihonom, ali će u martu proslaviti 28. rođendan i ovo mu je idealan trenutak za pomak napred.


tagovi

Uroš ĐurđevićKadiz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara