Kajl Voker (Printscreen)
Kajl Voker (Printscreen)

Kajl Voker kao Vuk sa Vol strita: Ne napuštam vas, šou se nastavlja! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.09.23. | 20:34

Desni bek produžio ugovor sa Mančester Sitijem

Još jedna briga manje za Pepa Gvardiolu i Mančester Siti. Posle Bernarda Silve, novi dugogodišnji ugovor sa šampionom Evrope potpisao je Kajl Voker, stavivši tako tačku na spekulacije o svojoj budućnosti.

Nezadovoljan ulogom u završnici prethodne sezone, a posebno odlukom Pepa Gvardiole da mu šansu u finalu Lige šampiona ukaže sa klupe, tek u poslednjih desetak minuta, iskusni desni bek odlučio je odlučio da potraži novi klub, strahujući da će mu španski stručnjak redukovati minutažu.

Izabrane vesti

Ipak, ispostavilo se da ga Gvardiola nije precrtao, već da i dalje ozbiljno računa na njega, te je zatražio od kluba da učini sve kako bi zadržao Vokera na Etihadu. Dve strane sele su ponovo za pregovarački sto, Siti mu je ponudio veću platu od Bajerna pred čijim je vratima bio u jednom trenutku, a Pep ga ubedio da i dalje ima mesta za njega u ekipi. I Voker se predomislio i obavezao se na vernost Građanima do leta 2026, što je engleski klub ozvaničio na društvenim mrežama.

I to na kakav način! Na Etihadu su došli na ideju da rekreiraju kultnu scenu iz filma "Vuk sa Vol strita". Voker u ulozi Leonarda Di Kaprija (odnosno Džordana Belforta, glavnog lika u filmu), u odelu, sa mikrofonom u ruci, u kancelariji ispunjenoj igračima Sitija.

"Ne napuštam vas... Ne napuštam vas... NE NAPUŠTAM VAS", poručio je Voker izazvavši erupciju oduševljenja među saigračima, a potom dodao:"Šou se nastavlja! Ovo je moj dom!".

U tom domu Voker je već proveo šest godina. Stigao je leta 2017. iz Totenhema za blizu 53.000.000 evra i u međuvremenu se profilisao kao jedan od najboljih desnih bekova na svetu. Za Siti je odigrao 260 utakmica u svim takmičenjima, postigao šest golova, namestio još 18 i osvojio 15 trofeja! Nema sumnje da će ih biti još u naredne tri godine...

"Prethodnu sezonu u kojoj smo osvojili triplu krunu nikada neću zaboraviti. Spremni smo da krenemo ponovo i pokušamo da osvojimo još trofeja. Oduševljen sam što ću nastaviti u klubu koji se svake godine takmiči za trofeje i jedva čekam da vidim šta će doneti narednih nekoliko godina", poručio je Voker za klupski sajt.

On je nedavno potvrdio da je bio blizu napuštanja kluba, te da je garancija da će imati željenu minutažu presudila da ipak ostane u Mančesteru.

"Da li bih uživao u novom iskustvu? Naravno da bih. Ali ovo je veliki klub i ne možete da potcenite to što je uradio u poslednjih šest ili sedam godina. Zašto bih otišao ako ću dobiti dovoljno vremena da igram? To je sve što hoću. Želim da igram fudbal, volim igru i želim da igram, bilo da je to ovde, u Nemačkoj, Italiji, Španiji ili Čempionšipu", rekao je Voker posle pobede nad Fulamom.


tagovi

Kajl VokerMančester Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara