Komentari na vest

Kakav dan u Francuskoj: Dao ga Dioni, rafal Komnena Andrića

U

Uo

pre preko 1 godinu

Ja sam lud sto citam sta ovi lupetaju ovde. Evo sad je Dioni igracina jer je dao jedan gol, sa pozicije napadaca. Trebalo ga je sacekati hahahaha. Pa Pesic je dao duplo vise golova od Dionija u toj Francuskoj u duplo manje utakmica. Pa?
S

Silkeborg

pre preko 1 godinu

Odlican napadac, koji je nazasluzeno odstranjen iz tima. Takodje tokom utakmica nije imao podrsku saigraca, pogotovo Vojvodjana, a tu prvenstveno mislim na Kataija, koji ga je maksimalno ignorisao, pa je po svaku loptu morao da se izbori kod korner zastavice. Prosao je ono sto ovog trenutka prolazi i Ohi.
N

Nanogica Bg

pre preko 1 godinu

A da vas pitam nesto,Jel bi ste vi radili za dz ?
b

barranjacccccccc

pre preko 1 godinu

Bog mu Dao sreće I zdravlja I milion golova ali što dalje od Crvene Zvezde.
D

Duplo golo

pre preko 1 godinu

Dioni je snažan ali tehnički mnogo loše potkovan za Dionia je Šilja Pešič lično Marko van Basten.Moram reči da je Dioni baš igrao za razliku od nekih napadača koji nisu dobili priliku slažem se da je trebao da igra pre Pavkova zbog Sporosti i nespremnosti Pavkova da trči ali od svih njegovih odigranih utakmica kao starter dobili smo duplo golo nije mi ga nimalo žao što dalje od Zvezde
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Jel vidi avangarda koja smo sila, nama ne igraju likovi koji igraju u ligama petice, jos i golove daju...😂😂😂
d

djalminhaa

pre preko 1 godinu

gore i nezainteresovanije drvo u zvezdi nije postojalo...cak je i van la para ostavio bolji utisak...igrao sam fudbal 25 godina,za mene je ovo ubedljivo najveci promasaj.
G

Gost55

pre preko 1 godinu

Не знам шта си играо, али ти рачанаш играча којег смо платили 1.2 m и играча којег смо довели на позајмиву за 500к. Фиони је и дао голове против Шерифа и Каирата за разлику од Ван Ла Паре који није започео од старта 5 утакмица.
Z

Zdravko mamic je tata

pre preko 1 godinu

Da su ovi gelipteri iz zvezde bili pametni mogli su kupiti komnena, zver od igraca
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Dioni nije promašaj sportskog sektora, decko je sposoban da igra Ligu 5-ice. Promasio je onaj koji ga je prerano otpisao, a umesto njega uporno gurao Pavkova
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Ako nisi primetio Pavkov za manje od deset utakmica dao više golova nego ovaj za dve godine. Toliko o tome koliko poznaješ fudbal.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Folirao je, govorio je da ga boli glava i da ne može igrati. Nije samo to slučaj. Ko zna koliko je još bilo slučaja koje mi ne znamo. Nije bio disciplinovan i naravno takvog igrača moraš otpisati imace hi svaki mogao da radi šta hoće kada bi se jednom igrači gledalo kroz prste. Na šta bi onda do ličilo na dugoročnom nivou…
G

Gostersom

pre preko 1 godinu

koliko je dobra liga kad Dioni koji nije igrao u CZ godinu dana i Andrić koji je igrao svaku desetu u Dinamo daju golove sve vam je jasno...sinoc PSG Messi pjeske igra bukvalno nece gol da da ide na asistenciju,presmjesna liga
d

drRose

pre preko 1 godinu

Nije tacno,messi je zelio da sutira drugi penal,ali nejmar mu je uzeo loptu,jer je prije toga promasio par sansi
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Dioni dao gol 🙄.... Bravo za Komena 👏👏👏
G

Gost rajder

pre preko 1 godinu

A nama nije valjo
S

Sukisa

pre preko 1 godinu

Uskoro cemo da citamo, kad Ohi napusti klub, kako svake nedelje daje golove, pa opet zavrsava sezonu u nekoj jacoj ligi od nase sa 20+ golova.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Samo dokaz koliko zapravo ne postoje ''Lige petice'', već ''Lige četvorke'', jer Francuska je svetlosne godine iza Engleske, Španije, Italije i Nemačke.
k

kjlkj

pre preko 1 godinu

A ta ista francuska liga je svetlosnim godinama ispred nase.
v

vartolu

pre preko 1 godinu

Ja trljam oči i ne verujem šta se dogadja. Znaci nevera, u soku sam i nadam se da cu uskoro izaci iz sok sobe
D

Drvo

pre preko 1 godinu

"Snazni napadac" mogao vetar da ga oduva.